SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja
Prémium Partner

ASC Global Magyarország Kft.

2040 Budaörs, Károly király u. 90. II. em.
(1) 445 4200
Honlap: www.ascglobal.hu
E-mail: info@ascglobal.hu

Cégbemutatkozás

Az ASC Global Magyarország Kft. budaörsi bemutatótermében szeretettel várjuk az érdeklődőket és a vásárlókat. 

A cég eddigi főbb eredményeit az exportpiacon érte el, így Európában és a tengerentúlon is számos országban forgalmazzák már a Magyarországon tervezett és gyártott GSM modulokat. A termékek alkalmazási területe rendkívül széles, mivel a tervezésnél a felhasználók igényeit ötvöztük a telepítők elvárásaival, miszerint nagy tudású, a legmagasabb minőségi elvárásoknak is megfelelő, könnyen és gyorsan programozható termékre van szükség. A készülékeket a Mátrix Kft. vizsgálta be, az összes GSM modul nemzetközi CE minősítéssel rendelkezik! 

Cégünk üzleti alapja, hogy folyamatosan figyeljük s reagáljunk a piac apró rezdüléseire s termékeinket olyan tudással s lehetőségekkel lássuk el, melynek köszönhetően felhasználási területük folyamatosan bővül. 

A fejlesztés és a gyártás teljes mértékben Magyarországon történik, ezzel is támogatjuk a hazai piacot.

Mindezeken felül elengedhetetlen a kölcsönös együttműködés, amely a mai világban a biztonságot adja, illetve azt mutatja, hogy szeretjük, amit csinálunk és fontos az, hogy mindezt megpróbáljuk a lehető legjobban véghezvinni. Ezért számítunk partnereink tapasztalataira, visszajelzéseire és értékes ötleteire, szakembereink örömmel állnak rendelkezésükre, biztosítva a megfelelő technikai hátteret, akár telefonon vagy személyesen történő megkeresés esetén is. Továbbá szívesen látjuk Önöket bemutatótermünkben, ahol lehetőségük nyílik testközelből megismerni és kipróbálni termékeinket, valamint igény esetén képzést is tudunk biztosítani.


>> Tovább a cég honlapjára

Tevékenységi területek:

Forgalmazott márkák:

eKIRAKAT-ban található termékei:

Kapcsolódó hírek:

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Ha hibás adatot lát a cégadatlapon, kérjük jelezze!

Technical Support / dormakaba

Egyike vagyunk a három legnagyobb biztonságtechnikai vállalatnak a világpiacon. Közel 16000 alkalmazottal, több mint 130 országban vagyunk jelen. Aki velünk kezd dolgozni, azonnal érzi ezt: kíváncsiak vagyunk az emberekre és mindig a legjobbat várjuk tőlük. Az új munkatársakhoz őszintén közeledünk és bizalommal üdvözöljük őket – ez kultúránk része, amely évek óta sikeressé tesz minket. A bizalom mélyen összeköt minket a dormakaba-nál. És ez teszi tökéletessé a karrierépítést nálunk. A lehetőség: Technical Support