SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja
Prémium Partner

Euro Tech Corporation Gyártó és Kereskedelmi Kft

6724 Szeged, Üstökös u. 12/b.
(62) 458 585
Honlap: www.videosec.com
E-mail: eurotech@videosec.com

Cégbemutatkozás

Cégünk, az Euro Tech Corporation Gyártó és Kereskedelmi Kft. 1998. óta foglalkozik a Videosec márkájú biztonságtechnikai videó-megfigyelő eszközök, illetve kiegészítők gyártásával és forgalmazásával. Márkánk, a Videosec egyidős vállalkozásunk alakulásával, a kezdetek óta változatlan a tulajdoni háttér és a tevékenységi kör.

Az fogyasztói igényeket maximálisan szem előtt tartva fejlesztjük eszközeinket, tekintettel a hazai, illetve a regionális elvárásokra. Mindezek eredménye az, hogy cégünk évek óta a videó-technikai eszközök piacán meghatározó szereplő, a Videosec márka szakmai körökben elismertnek tekinthető.

Amennyiben termékeink felkeltették az érdeklődését, bővebb információkért lépjen velünk kapcsolatba az eurotech@videosec.com email címen, vagy látogasson el weboldalunkra.

>> Tovább a cég honlapjára

Tevékenységi területek:

Forgalmazott márkák:

eKIRAKAT-ban található termékei:

Kapcsolódó hírek:

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Ha hibás adatot lát a cégadatlapon, kérjük jelezze!

Riasztó szerelő - telepítő / ProSec Kft

Piacvezető, stabil háttérrel rendelkező, prémium szolgáltatásokat nyújtó budai távfelügyeleti és vagyonvédelmi vállalkozás műszaki csapatának bővítése céljából keres szakmai rutinnal rendelkező, megbízható, munkájára igényes munkatársakat Riasztó szerelő, telepítő munkakörbe Riasztó és videó megfigyelő rendszerek karbantartására, hiba javítására esetenként telepítésére.