SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja
2019-06-19
Este 11 órakor a rendőrség kapott egy bejelentést lopással és testi sértéssel kapcsolatban. Az incidens egy parkban történ, a sértett a támadó rongyos ruháiból és alkoholszagából arra következtett, hogy az egyén hajléktalan.
2019-06-19
A Riarex Kft. HARPER vészvilágító eszközökkel bővítette termékkínálatát. A Portfolió több mint 110 féle vészvilágító lámpatestet, 26 tartozékot, 2 központot és annak kiegészítőit tartalmazza, ezáltal lehetővé téve a kiürítési útvonalak környezeti tényezőihez és az előzetes tervek igényeihez való maximális idomulást. A vészvilágító eszközök között megtalálhatók általános működésű, öntesztelő, címezhető hurok/BUS felügyelt és vezérelt, valamint központosított akkumulátoros működésű változatok is.
2019-06-19
A Hikvision forgalomba hozta új 4 MP Network IR PTZ kameráját (DS-2DF9C435IH-DLW), amely az előző modellhez képest kétszeres felbontást biztosít, és sötét helyeken is éles képeket készít.

Értékesítési támogató / PartnerTech

A PartnerTech Kft., a UTC Fire & Security termékeinek hivatalos magyarországi forgalmazójaként minőségi elektronikus tűz-, és biztonságtechnikai termékeket kínál. Ezen eszközök értékesítéséhez keres új munkatársat Értékesítési támogató pozícióba.

Prémium Partnerek