SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja
2018-04-20
Az alábbi listában találhatók partnereink aktuális akciós ajánlatai egy helyre gyűjtve, online. Az akció vagy a cég nevére kattintva a link átviszi Önt partnerünk oldalára, ahol további információkat talál.
2018-04-17
A Hikvision elérhetővé tette a legújabb központi videofelügyeleti szoftverét, a HikCentral-t. A programot a nagyobb méretű kamerarendszerek kezelésére fejlesztették ki. Legfőbb jellemzői közé tartozik az egyszerű kezelhetőség, stabil működés, gyors visszakeresés és riasztás menedzsment. A fejlesztésnek köszönhetően több ezer kamera élőképét és felvételét kezelhetjük egyetlen tartalomkezelő rendszerben.
2018-04-17
A Starlight technológiát már sokan megismerhették Magyarországon is, köszönhetően annak, hogy mind koax, mind pedig IP kamerák széles választéka áll rendelkezésre a vásárlók részére. A Super-Starlight eszközök még ezen is túltesznek, hiszen már szinte 0 lux megvilágítás mellett is képesek jól kivehető, minőségi színes képet biztosítani a nap bármely szakában.

Kivitelezés vezető

A Seawing Kft. a biztonságtechnikai rendszerek fejlesztésében és gyártásában piacvezető vállalat, 2016 októbere óta a nemzetközi háttérrel rendelkező Assa Abloy cégcsoport tagja. A gyorsan növekedő biztonsági ágazatban a Csoport páratlan jelenléttel bír az olyan területeken, mint például a hozzáférés-ellenőrzés, azonosítási technológia, bejárat-automatizáció és szállodai biztonság. Partnereink számára egyedi és integrált beléptető, biztonságtechnikai megoldásokat kínálunk, önálló területként foglalkozunk könnyen kezelhető munkaidő-nyilvántartással. Vevőszolgálati csapatunkba keresünk kivitelezés vezető kollégát.

Prémium Partnerek