SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Legfrissebb hírek

Okos otthon telepítői oktatások – a technológia fejlődik, Ön miért maradna le?

A SMARTme Building Technologies Kft. több alkalmas, okos otthon telepítői oktatás-sorozatot szervez azon szakemberek számára, akik bővíteni szeretnék vállalkozásuk profilját, és otthonautomatikával kívánnak foglalkozni.

IPW-2122-40WiFi - IP kamera WiFi hálózaton

IP kamerarendszer telepítésekor előfordulhat egy-két kamerapozíció, ahova LAN kábelt nem tudunk kihúzni, esetleg túl vagyunk a 7 egymás után köthető switchen, vagy csak gazdaságtalan lenne az adott kamerapozíciónak a teljes kikábelezése.

Aktuális akciós ajánlatok biztonságtechnika nagykereskedő partnereinktől

Az alábbi listában találhatók partnereink aktuális akciós ajánlatai egy helyre gyűjtve, online. Az akció vagy a cég nevére kattintva a link átviszi Önt partnerünk oldalára, ahol további információkat talál.

Fontos változások az ASC Global-nál

Az ASC Global Kft néhány fontos elérhetőség megváltozására szeretné felhívni a figyelmét a bosszúságok elkerülése céljából.

Automatikus arcfelismerés kétkeréken

A brit Casta Spes Technologies (CST) által megalkotott, két keréken gördülő, biometrikus arcfelismerés funkcióval felvértezett robotjának (Ziva) első körben meghatározott célja, az építési területek biztonságának növelése.

Hír rovatok

Prémium Partnerek

További hírek időrendben