Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Legfrissebb hírek

Testkamerákat tesztelnek a MÁV kalauzai

Háromféle eszközt próbálnak ki a jelentkezők, ha bejön, akár be is vezethetik a rendszert.

Dahua Technology – easy4IP alkalmazás otthonunk védelmében

A Dahua Technology új alkalmazást hozott létre a végfelhasználók kényelmének érdekében. A régi, megszokott telefonos és kliens program mellett elérhetővé vált a Dahua easy4ip alkalmazása is.

Intellio Video System 4 – könnyű kezelhetőség, hatékony megfigyelés, gyors esemény-visszakeresés

Az IVS4 az Intellio másfél évtizedes tapasztalatát felhasználva készült. A szoftver legújabb generációja sok újdonság mellett az IMC4 mobil applikáción keresztül akár rendszerüzenet formájában (push notification) küld értesítést az eseményekről a felhasználók telefonjára.

Kezdődik a visszaszámlálás!

Október 5-6-án kerül megrendezésre a hazai biztonságtechnikai és tűzvédelmi szakma seregszemléje, a II. SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia, amelyre az ingyenyes belépőért már most regisztrálhat!

VIVOCloud felhő alapú szolgáltatás

A VIVOCloud Surveillance az online felügyeletet könnyebbé és okosabbá teszi, mint valaha. Egy felhasználói fiók egyszerű regisztrálásával és a megfelelő eszközök csatlakoztatása után a felhasználó bárhol és bármikor megtekintheti az élő közvetítést és felvételeket játszhat le az intuitív kezelőfelület segítségével.