SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Legfrissebb hírek

Magyarországról terjeszkedik Európa szerte az Amiko Home

Az AMIKO HOME több mint 660+ kiállító között idén egyetlen magyar cégként mutatkozott be az üzleti látogatóknak az IFA Global Markets nevű B2B kiállításon, Berlinben. A 2015. szeptember 2-5 között megrendezett esemény a „nagy” IFA kiállítás mellett, dedikált B2B fórumként, kifejezetten az új üzleti kapcsolatok létesítését támogatja. A 20.000 négyzetméteren megrendezett B2B fórumra 19+ országból, a tavalyi évhez képest 25-30%-kal többen látogattak el a 4 nap alatt.

Csíkszem kamerák a Hanwha Techwintől

A világ számos területén, különösen a dél-ázsiai országokban okoz jelentős problémákat a monszunszerű esőzés. A heves égszakadás után visszamaradó nedvesség gyakran okoz fennakadást a CCTV rendszerek megfelelő működésében is, a bepárásodó, beázó kamerák miatt.

Ingyenes szakmai előadás a Hikvision AcuSense, ColorVu, HikCentral és egyéb újdonságokról a Cédrus Kft-nél

A Cédrus Számítástechnikai Kft. a HIKVISION márka hivatalos magyarországi disztribútoraként kiemelten fontosnak érzi, hogy minden HIKVISION márkával foglalkozó ügyfele - telepítő, rendszerintegrátor és viszonteladó - naprakész információkkal rendelkezzen a HIKVISION újdonságaival kapcsolatban.

A Dahua zalaegerszegi összeszerelő és ellátó központjának ünnepélyes megnyitója

Mindössze azért, hogy a méretekre és arányokra jobb kitekintésünk legyen, Dahua szülővárosa (Hangzhou/Hangcsou) lakosainak száma kb. 9.5M fő, azaz szűken egy magyarországnyi népességgel rendelkezik. Ebből a szemszögből tekintve, elismerésre méltó eredmény, hogy a Dahua nálunk, még szűkebben Zalaegerszegen, hozta létre első, Kínán kívüli ellátóközpontját.

Az IOT és a biztonsági rendszerek: Riasztási kommunikációs útvonalak

A Dolgok Internete a lehetőségek világát tárja fel, de ugyanakkor új biztonsági kockázatokat is magában rejt. A Detektor IoT Akadémiája azt vette górcső alá, mennyire kell biztonságosnak lennie az IoT kommunikációnak ahhoz, hogy a vagyonvédelmi üzletágban tevékenykedő cégek hatékonyan alkalmazhassák azokat, és hogy milyen új lehetőségeket nyit meg az IoT ezen cégek számára a végfelhasználók felé ajánlható szolgáltatások és egyéb előnyök tekintetében.

Hír rovatok

Prémium Partnerek

További hírek időrendben