SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Legfrissebb hírek

Aktuális akciós ajánlatok biztonságtechnikai nagykereskedő partnereinktől

Az alábbi listában találhatók partnereink aktuális akciós ajánlatai egy helyre gyűjtve, online. Az akció vagy a cég nevére kattintva a link átviszi Önt partnerünk oldalára, ahol további információkat talál.

Eaton-Cooper termékek 10 éve a Novosec Security forgalmazásában

A Novosec Security Kft. 2008-ban a Cooper márkanév mellé tette le voksát, mely egy magas minőséget ígért, baráti árakkal. Bizalmat szavaztunk egy olyan márkának, ami még ismeretlen volt a magyarországi piacon és hittük, hogy a Cooper család elnyeri mind a tervezőknek mind a telepítőknek a bizalmát. 10 év távlatából és tapasztalataiból határozottan kijelenthetjük: Sikerült!

Sorban állást figyelő Hikvision kamera a Modern Alarm Kft-től

A Hikvision, a világ vezető gyártója az innovatív videomegfigyelő termékek és megoldások terén. A DeepinView termékcsalád részeként most megjelentette csúcstechnológiájú, vásárlói sorban állást figyelő kameráját. Az eszközt kifejezetten sorban állások felismerésére, elemzésére tervezték és hasznos adatokat nyújt az emberek mozgásáról az ügyféltérben. Ez rendkívül értékes, eladásokat elősegítő információ, például a kiskereskedelmi piacon működő cégek számára.

Az emberi aktivitások precíz érzékelése

Ismerje meg a Vivotek intelligens mozgásérzékelő technológiáját!

Hír rovatok

Prémium Partnerek

További hírek időrendben