SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Legfrissebb hírek

A Választás szabadsága!

Az Uniview a videomegfigyelő termékek és megoldások egyik vezető szállítója. Több mint 12 éves tapasztalattal rendelkezik az IP videó megfigyelés területén.

Rövidebb sorban állás, jobb vásárlói élmény

A vásárlók manapság úgy mennek be az üzletbe, hogy szeretnének gyorsan és egyszerűen vásárolni. Hogyan lehet ezt elérni és rövidíteni a sorbanállási időt? Az intelligens sordetektálás erre is alkalmas.

A FinSpy felturbózott verziójának megjelenésére figyelmeztetnek a kutatók

A kellemetlen felhangokkal emlegetett FinSpy malware iOS és Android operációsrendszerrel rendelkező mobiltelefonokat fertőző, megnövelt hatékonyságú variánsára figyelmeztettnek a Kaspersky szakemberei.

GeoVision napelemes mobilkamera rendszer

Manapság egyre nagyobb igény jelentkezik az építkezéseken, rendezvényeken, eseményeken történtek rögzítésére.

Intel és Baidu együttműködés a hatékonyabb MI platformokért

Az Intel és a Baidu (a kínai "Google") szoftver és hardver platform fejlesztési együttműködést kötött.

Hír rovatok

Prémium Partnerek

További hírek időrendben

Technical Support / dormakaba

Egyike vagyunk a három legnagyobb biztonságtechnikai vállalatnak a világpiacon. Közel 16000 alkalmazottal, több mint 130 országban vagyunk jelen. Aki velünk kezd dolgozni, azonnal érzi ezt: kíváncsiak vagyunk az emberekre és mindig a legjobbat várjuk tőlük. Az új munkatársakhoz őszintén közeledünk és bizalommal üdvözöljük őket – ez kultúránk része, amely évek óta sikeressé tesz minket. A bizalom mélyen összeköt minket a dormakaba-nál. És ez teszi tökéletessé a karrierépítést nálunk. A lehetőség: Technical Support