SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Legfrissebb hírek

Aktuális akciós ajánlatok biztonságtechnika nagykereskedő partnereinktől

Az alábbi listában találhatók partnereink aktuális akciós ajánlatai egy helyre gyűjtve, online. Az akció vagy a cég nevére kattintva a link átviszi Önt partnerünk oldalára, ahol további információkat talál.

Kétnapos Szakmai Konferencia: Modern Alarm Tavaszi Zsongás Galyatetőn

Pénzre váltható tudás – élmények – feltöltődés Pörgős, lényegre törő, izgalmas szakmai előadások, ügyességi játékok, jelentős nyereményekkel és varázslatos esti műsorral.

ELMES Electronic termékek

Az ELMES ELECTRONIC gyár 1990-es alapítása óta gyárt riasztórendszerekhez ugrókódos elvű rádiós kiegészítő eszközöket. Eszközparkja mára a széles végfelhasználói igények nyomása alatt stabilan kialakult. Az önálló riasztórendszertől az épületautomatizáláshoz használható motorvezérlőkig, az egy csatornás távvezérlőtől a 35 csatornásig, szinte mindenre kínál megbízható megoldást, amire 433 MHz-en szükség lehet.

Finishben az LDSZ 12 helyszínből álló Roadshow sorozata

Utolsó harmadába érkezett az LDSZ Kft. 12 helyszínből álló Roadshow sorozata, melynek során bevallott céljuk, hogy olyan közel vigyék jelenlegi és jövendőbeli partnereikhez termékeik bemutatását, amennyire csak lehetséges.

GeoVision beléptető szett

Régebbi cikkünkben megemlítettük a GeoVision beléptető rendszer sokszínűségét. Alkalmazását tekintve tökéletesen használható kisebb vagy akár multinacionális cégeknél, kis és nagy irodaházakban, plázákban, gyárakban. A hardveres megoldások sokrétűsége és az építési helyszínek különbözősége miatt szinte minden igény kielégíthető a GeoVision termékpalettáján megtalálható eszközökkel.

Hír rovatok

Prémium Partnerek

További hírek időrendben

Kivitelezés vezető

A Seawing Kft. a biztonságtechnikai rendszerek fejlesztésében és gyártásában piacvezető vállalat, 2016 októbere óta a nemzetközi háttérrel rendelkező Assa Abloy cégcsoport tagja. A gyorsan növekedő biztonsági ágazatban a Csoport páratlan jelenléttel bír az olyan területeken, mint például a hozzáférés-ellenőrzés, azonosítási technológia, bejárat-automatizáció és szállodai biztonság. Partnereink számára egyedi és integrált beléptető, biztonságtechnikai megoldásokat kínálunk, önálló területként foglalkozunk könnyen kezelhető munkaidő-nyilvántartással. Vevőszolgálati csapatunkba keresünk kivitelezés vezető kollégát.