SecuriFocus.com
Biztonságvédelmi szakportál

Legfrissebb hírek

Biztonságtechnikai Fókuszhét a Cédrus Kft szervezésében

A Cédrus Kft. a Dahua és a Hikvision hivatalos magyarországi disztribútora Biztonságtechnikai Fókuszhetet tart március 5. és 9. között a telephelyén , ahol kibővített bemutatóteremmel és gyártói oktatásokkal várja a jelen és jövőbeli partnereit.

Kedves Telepítő!

Teljes mértékben ismerjük a mindennapi munkádat, amikor árajánlatot kell készítened egy beléptetős projekthez. Nem egyszer mi is segítséget adunk Neked ehhez a feladathoz. Vélhetően vannak már bevált rendszerek, márkák, amikkel dolgozol, és sok szempontot kell figyelembe venned, amikor összeállítasz egy ajánlatot.

Amiko Home - új szereplő az IP kamerás piacon

Az AMIKO márka 2006 óta ismert szereplője a digitális set-top boxok piacának. Termékportfóliónkat AMIKO HOME néven 2017-ben IP kamerákkal, NVR-ekkel (hálózati rögzítőkkel), valamint okos otthon (smart home) eszközökkel bővítettük.

Aktuális akciós ajánlatok biztonságtechnikai nagykereskedő partnereinktől

Az alábbi listában találhatók partnereink aktuális akciós ajánlatai egy helyre gyűjtve, online. Az akció vagy a cég nevére kattintva a link átviszi Önt partnerünk oldalára, ahol további információkat talál.

A „Kici”, az „Occó” és a Nemzet Galériája…

Mindent megértek, mert azt tanították, hogy tiszteljem az eltérő nézeteket és megközelítéseket. Azonban azt is vallom, hogy van egy határ, ameddig el lehet menni a tiszteletben, de utána éles „Megállj”-t kell parancsolni a túlburjánzó egyénieskedésnek. Leginkább akkor, ha nem csak szűkebben értelmezett szakmánkat, de egy nemzeti intézményt degradál sárga földig a „kici-occó” hatás.

Hír rovatok

Prémium Partnerek

További hírek időrendben