Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Legfrissebb hírek

Aktuális akciós ajánlatok biztonságtechnika nagykereskedő partnereinktől

Az alábbi listában találhatók partnereink aktuális akciós ajánlatai egy helyre gyűjtve, online. Az akció vagy a cég nevére kattintva a link átviszi Önt partnerünk oldalára, ahol további információkat talál.

VivoCam L2+ sorozat

A VivoCam L2+ sorozat tagjai a Layer 2 Plus menedzselhető PoE switch-ek beépített IP CCTV felügyeleti funkcióval. Ez az eszköz nem csak egy hagyományos Layer 2 Plus menedzselhető PoE switch, hanem képes beállítani és konfigurálni a Vivotek IP kamerákat, videoszervereket és lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy minden Vivotek eszközt megtaláljanak, és automatikusan telepítsék a hálózati megfigyelő rendszert.

II. SecuriForum Biztonságtechnikai & Tűzvédelmi Kiállítás és Konferencia

A 2016. évi rendezvény sikere, valamint a látogatói és kiállítói igények alapján 2017 októberében azonos helyszínen várja ismét a szakmai közönséget a II. SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia.

MikroTik hAP routerek – Egy kiváló választás

Kicsi, hatékony és gyors megoldást kínál a MikroTik két kompakt wireless routere. Jó opció otthonra vagy kisebb irodákba. A MikroTik hAP lite modell választható fekvő vagy álló (Classic) kivitelben is. Otthoni környezetben kevesen hallottak erről a márkáról, azonban telepítők körében igen elterjedt, mivel vezeték nélküli hálózatok kialakítására rendkívül célszerű alkalmazása.

Biometrikus azonosítás a GeoVision FR2020 olvasóval

Egyre felkapottabb téma a Biometrikus azonosítás. Ismerje meg a GeoVision Hungária legújabb arcfelismerő beléptető eszközét, mely számos funkciót és érdekességet tartogat.

Hír rovatok

Prémium Partnerek

További hírek időrendben