Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Legfrissebb hírek

Aktuális akciós ajánlatok biztonságtechnika nagykereskedő partnereinktől

Az alábbi listában találhatók partnereink aktuális akciós ajánlatai egy helyre gyűjtve, online. Az akció vagy a cég nevére kattintva a link átviszi Önt partnerünk oldalára, ahol további információkat talál.

GeoVision „kukucska” rejtett kamerák

Ismerik a GeoVision UNP és UNFE „kukucska” kameráit?
Széleskörűen felhasználható olyan megfigyeléseknél, ahol rejtve szeretnénk tudni a kamerákat. Illetve olyan esetben, ha az ügyfél kéri, hogy a megfigyelő rendszer titokban maradjon, vagy csak esztétika miatt ne látszódjon. Kiváló választás hotelek, üzletek, bankok, de akár bank automaták esetén is.

A Nagy Kamerateszt a SecuriForum Kiállításon

Nyolc gyártó kamerái néznek farkasszemet egy terepasztallal. Az azonos tartalmú és azonos fényviszonok között közvetített kameraképeket azonos Full HD képernyőkön hasonlíthatják össze a kiállítás látogatói.

IntelliLogistic – Komplett logisztikai park megfigyelőrendszer a kamerától a szerverig

Az Intellio logisztikai központok számára fejlesztett IntelliLogistic intelligens megfigyelő rendszere hatékonyan támogatja, hogy a nagy mennyiségű és értékű áru időben és sérülésmentesen megérkezzen rendeltetési helyére.

Analitikai funkciók és 4 Megapixel a belépő szintű Videosec IP kamerákban is

Idén szeptembertől teljesen új, belépő szintű termékcsalád kerül bevezetésre a Videosec kínálatában. Ez 4 új modellt jelent, fix optikás, 2 illetve 4 Megapixeles dóm és bullet kamerákat.

Hír rovatok

Prémium Partnerek

További hírek időrendben