SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Legfrissebb hírek

Hőmérséklet-alapú megfigyelés az Axis Q2901-E IP kamerával

Hőmérsékleti érzékelés A kamera maximum 6 riasztási zóna beállítását támogatja, és kétféle riasztási funkcióval bír, melyeket a hőmérséklet bármely eltérése indít be: ha a hőmérséklet meghaladja a beállított határértéket, vagy ha a hőmérséklet hirtelen és gyorsan megnő.

Veszélyezteti az Ön munkahelyét a válság?

A koronavírus már eddig is súlyos gazdasági károkat okozott és várhatóan további visszaesést fog még eredményezni. Ez alól a biztonságvédelmi iparág sem kivétel. Hogyan látja Ön, mint a szakmában dolgozó munkavállaló? Szánjon rá 2 percet, hogy kitölti a kérdőívet és ossza meg velünk a véleményét!

Hikvision MinMoe arcazonosító terminálok

A Hikvision bejelentette új arcfelismerő termináljait. A MinMoe márkanév alatt promotált termékvonalat – funkcionalitásuk és szolgáltatási portfoliójuk alapján – négy családba (Value, Ultra, Pro, forgókapu terminálok) sorolta a gyártó.

RIEL bemutató és teszt: Hikvision testhőmérsékletre optimalizált hőkamerák

A Hikvision emberi testhőmérséklet mérésre specializált eszközei akár 0,3 °C fokos pontossággal képesek meghatározni egy személy testhőmérsékletét ún. feketet test együttes alkalmazásával. Amennyiben ilyen segédeszköz nem része a mérő rendszernek, úgy 0,5 °C pontosságot lehet elérni.

Tűzvédelmi üzemeltetési és karbantartási napló

Az 54/2014. (XII.5.) BM rendelet - OTSZ 2020. január 22-i módosítása után is megvásárolhatók a már 2009 óta elérhető karbantartási és üzemeltetési naplók.

Hír rovatok

Prémium Partnerek

További hírek időrendben