SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Legfrissebb hírek

DSC HS2128 riasztóközpont

A DSC NEO sorozat újradefiniálja a behatolás elleni védelmet a moduláris, vezetékes rendszer rugalmasságát kombinálva a vezeték nélküli eszközök egyszerű telepíthetőségével, ami a mai piacon elérhető legjobb hibrid rendszert eredményezi.

Az ellenállás vége

A Texecom a központokat és a perifériákat évek óta a vezetékes érzékelőkhöz szükséges lezáróellenállásokkal szállította. A telepítők munkájának megkönnyítése érdekében mára már a Texecom és a legtöbb gyártó is beépítette érzékelőibe a lezáróellenállást, így napjainkban az ellenállások nagy része a szemetesben végzi pályafutását. Mivel a Texecom környezettudatos gyártó, ezt nem hagyhatja szó nélkül.

A Hikvision előrukkolt a Turbo HD DVR-ekhez szánt új GUI V4-el

Előzetesen már 2017-ben a Hikvision elindított egy új generációs firmware-t a hálózati videó felvevőkre, nevezetesen az NVR 4.0-át. A firmware új vizuális tervezést és új funkciókat kapott, amelyet a végfelhasználó tapasztalhatott meg. A frissítést a Hikvision először a Super I sorozatával indította, így ezzel leváltotta a régebbi NVR 3.0 GUI-t. Az új design harmonizált felhasználói felületet kapott, javultak az intelligens funkciók is. Az új generációs GUI lehetővé tette az üzemeltetők számára, hogy sokkal ösztönösebben végezhessék az eszköz kezelését.

Hagyományos mozgásérzékelés vs Vivotek

A VIVOTEK kifejlesztette a mozgásérzékelő technológia fejlett verzióját, amely fokozza a pontosságot és minimalizálja a téves riasztások előfordulását, ezáltal megakadályozza az erőforrások elpazarlását.

Kína AI/MI etikai bizottságot hozott létre

A Mesterséges Intelligencia (AI/MI) fejlesztésének/alkalmazásának etikai megközelítésére, irányelvek meghatározására hivatott testületet hívott életre – az AI fejlesztésekben agresszív stratégiát magáénak valló - Kína.

Hír rovatok

Prémium Partnerek

További hírek időrendben