SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Legfrissebb hírek

Dahua OpenDay Szegeden

Jöjjön el, tudjon meg minél többet az AI által nyújtott előnyökről, ismerje meg a Dahua intelligens megoldásait és tegye fel kérdéseit szakembereinknek!

Új Satel Slim Line érzékelőcsalád

10 ok, amiért a SATEL SLIM LINE érzékelők időt és pénzt takarítanak meg a telepítőknek. Tervezésükkor a teleptíőkre is gondoltak, ezért a kiépítésük könnyebb és gyorsabb, mint valaha.

Mire képesek az Alphasonic rendszámolvasó szoftverei?

Az Alphasonic kínálatában több szoftver fejlesztő cég különböző megoldásaival tudunk szolgálni, hogy minden igény számára megtaláljuk a legmegfelelőbb megoldást.

UNV LightHunter: Ints búcsút a sötétségnek!

A videómegfigyelés fő célja, hogy bármi bármikor, bárhol jól látható legyen. A fekete fehér képet egyre inkább felváltja mindenhol a színes kamerakép még sötétben is, így az újabb eszközöket jól fel kell készíteni a nagy felbontású színes képek különböző fényviszonyok között történő biztosítására. Az UNV kifejlesztette a LightHunter technológiát, amely élénk színeket, megfelelő fényerőt és rendkívül tiszta képeket biztosít ultra alacsony megvilágításban is.

Az új INIM Previdia Compact tűzjelző központ

Riarex Kft. bemutatja új INIM PREVIDIA COMPACT analóg intelligens tűzjelző központjait, melyek kis és közepes rendszerek számára lettek kifejlesztve. Ötvözik a kompakt és költséghatékony kialakítást a PREVIDIA216 nagyközpont elvi, hardveres és szoftveres tulajdonságaival.

Hír rovatok

Prémium Partnerek

További hírek időrendben