SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Legfrissebb hírek

GeoVision palettán a Videosec SIP kaputelefonok

Manapság a SIP eszközöknek köszönhetően megtehetjük, hogy vezetékes vagy mobiltelefonról is ajtót nyithatunk a csengőt megszólalható látogatónak. A SIP protokollt immáron két évtizede használjuk az IP alapú telefonálásban. Ezzel a megoldással nem terheljük le a meglévő hálózatunkat. Előnye, hogy legkisebb rendszerektől a legbonyolultabb átirányítási – rögzítési - jogosultságkezelési igényekkel rendelkező megoldásokig találunk megfelelő kaputelefont.

ELMES Electronic vezérlő panelek

Az ELMES ELECTRONIC gyár 1990-es alapítása óta gyárt riasztórendszerekhez ugrókódos elvű rádiós kiegészítő eszközöket. Eszközparkja mára a széles végfelhasználói igények nyomása alatt stabilan kialakult. Az önálló riasztórendszertől az épületautomatizáláshoz vagy „okos-otthonhoz” használható motorvezérlőkig, az egy csatornás távvezérlőtől a 35 csatornásig, szinte mindenre kínál megbízható megoldást, amire 433 MHz-en szükség lehet.

2N IP/LTE VERSO

A 2N beléptetőrendszeri sokkal összetettebb feladatokra hivatottak, mint elődeik. Az egyszerű kaputelefonok helyébe moduláris IP/LTE intercomok léptek, a beléptető egységek access contoll unitokká váltak, a beltéri egységek dizájnos tabletté formálódtak, amelyek akár felhőben is képesek kommunikálni a többi eszközzel. Az intercomok szupersztárja, a RedDot és CEDIA díjas Verso e csodálatos, új világ kapujának őre.

Mennyi???

A kanadai DSC márka mindig nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy a csúcstechnológiát ötvözze az iparági tapasztalatokkal, melynek eredményeképpen olyan termékeket tud kínálni a szakembereknek, amelyek megbízható, tartós megoldást jelentenek, valamint könnyen telepíthetők, kezelhetők és frissíthetők.

A Modern Alarm Kft bemutatja: Wisenet, szigorított+

A Hanwha Techwin által gyártott új Wisenet TNV-7010RC sarokba szerelhető kamerát úgy tervezték, hogy megfeleljen a rendőrség, a börtönök és a mentális egészségügyi intézmények követelményeinek, ahol gondoskodni kell a fogvatartottak és a betegek önveszélyes viselkedés okozta baleset, vagy sérülés megelőzéséről.

Hír rovatok

Prémium Partnerek

További hírek időrendben