SecuriFocus.com
Biztonságvédelmi szakportál

Hírek | Biztonságtechnika

2007. augusztus 21. 20:24

Lehallgatás bárhol, bármikor

Egy olyan új tartozékot mutatott be a Brando, amellyel könnyedén lehallgathathatunk bárkit, csak egy SIM kártya kell hozzá.

Spy Ear, avagy kémkedő fülek, így nevezte el a Brando azt a tartozékot, amely segítségével távolról lehallgathatunk másokat. A kis dobozka működése rendkívül egyszerű: töltsük fel a beépített akkumulátort, helyezzünk bele egy SIM kártyát, majd rejtsük el a lehallgatni kívánt helységben.

Ezek után elegendő csak felhívni a Spy Ear-ben lévő SIM-et és a három beépített mikrofon segítségével azonnal hallhatjuk, mi zajlik a megfigyelt helységben. Előnye, hogy semmilyen beállítást nem igényel, csupán a kártya kell bele és persze az akku töltöttségére kell vigyáznunk. Az alapcsomag tartalmaz egy hálózati töltőt, amelynek kábele önállóan egy USB töltővé alakítható át. A Spy Ear ára 76 dollár.

Forrás: Mobilportál

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Cikkek hasonló témában

C++ SZOFTVER-FEJLESZTŐ MÉRNÖK SZÉKESFEHÉRVÁR - ARH Zrt.

RÓLUNK: Megbízható, évtizedek óta működő, az innováció által folyamatosan fejlődő középvállalat vagyunk. Az egyéni erősségekre fókuszáló feladatkörök, profi igényesség és barátságos légkör jellemez minket, ahol lehetőséged van a saját karriered építésére. Fejlődőképes, önállóan és felelősségteljesen dolgozni tudó jelentkezőnek stabil, hosszú távú, jól fizető állást kínálunk. Munkatársainknak kiegyensúlyozott, színvonalas munkakörülményeket biztosítunk. Csapatunk tagjait megbecsüljük, a szakértelmet és a teljesítményt elismerjük – mind erkölcsileg, mind anyagilag.