SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Céges

2008. szeptember 16. 15:13

Intellio Kft.: az atlantai biztonságtechnikai kiállításon

Amerikai disztribútorával közösen állít ki a tegnap kezdődött atlantai ASIS 2008 Show-n a magyar Intellio Kft. A kiállításon bemutatkozik a gyártó új rendszerszoftvere is, amely már támogatja a H.264 tömörítési eljárást.

"Az ASIS 2008 nem az első megjelenésünk az amerikai piacon, mégis fontos esemény számunkra, hiszen kiemelt célpiacként kezeljük az Egyesült Államokat" – mondta Kópházi János, az Intellio ügyvezetője. Hozzátette: "Tengeren túli megjelenésünk egyik érdekessége, hogy a hadi ipar nem elsődleges szolgáltatási területünk, mégis az amerikai piacon üzeneteinkkel erre a piaci szektorra is fókuszálunk." Fontos ügyfelük az Iron Mountain amerikai dokumentumarchiváló vállalat, amelynek már számos Európai országban telepítettek megfigyelő rendszereket.

Amerikában bemutatkozik a magyar gyártó új rendszerszoftvere is, mely már támogatja a H.264 tömörítési eljárást (MPEG-4 AVC), mely lehetővé teszi más gyártók kameráinak integrálását az Intellio rendszerébe. Ezzel fejlesztéssel egyszerűvé válhat korábban kiépített biztonsági rendszerek bővítése. A régebbi típusú kamerákból összeállított rendszereket a friss szoftver segítségével H.264 tömörítést használó kamerákkal is ki lehet.

Az Intellio Kft. fejlett valós idejű fedélzeti video analitikával szerelt video megfigyelő IP kamerákat fejlesztő és gyártó magyarországi cég. Az Intellio rendszer elsősorban a közepes és több telephellyel rendelkező nagyvállalatok video megfigyelési igényeit elégíti ki. A biztonsági kockázatokat jelentő események automatizált felismerésének megvalósításával lehetőséget biztosít, hogy a lehetséges, vagy valós veszélyhelyzetekről azonnal riasztást küldve a biztonsági szolgálatnak, azok még a károk tényleges bekövetkezése előtt el tudják hárítani a veszélyhelyzetet. Az Intellio-nak Magyarországon és Csehországban vannak irodái, és termékeit hozzáadott értéket biztosító biztonságtechnikai cégek értékesítik az EU-ban, USA-ban, Kanadában, Dél-Amerikában és Ausztráliában. Az Intellio lnemzetközi ügyfelei multinacionális cégek (DHL, Iron Mountain), Magyarországon a Belügyminisztérium, a Máltai Nagykövetség, MÁV és számos nemzetközi képtár és galéria.

Forrás: Prim Online

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Cikkek hasonló témában