SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Biztonságtechnika

2009. november 10. 16:52

Intellio: olcsóbb kamerák a közterületekre

Az önkormányzatokat és a rendőrséget támogató, speciális árazást alakított ki Magyarország vezető kameragyártója, az Intellio Kft.

A magyar fejlesztő cég tervei szerint az önkormányzatok számára speciálisan kialakított árazás mellett minden megrendelés mellé ingyenes arcfelismerő rendszert biztosít - mondta Balogh Szonja, a társaság kommunikációs vezetője. A cég nem titkolt szándéka, hogy a térfigyelés területére is bevezesse innovatív technológiáját, illetve az önkormányzatokat is megismertesse vele. A vezető elmondása szerint a Miniszterelnöki Hivatal által kiadott sajtóinformációk alapján döntöttek úgy, hogy speciális projektárazást dolgoznak ki. A MeH szeptemberi közleménye szerint "az eddigi tapasztalatok azt mutatják, hogy a térfigyelő kamerákkal felszerelt területeken csökken a bűncselekmények száma, ezért fontos további rendszerek kiépítése, elsősorban a bűnügyileg fertőzött területeken".

Forrás: Intellio

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Cikkek hasonló témában

Technical Support / dormakaba

Egyike vagyunk a három legnagyobb biztonságtechnikai vállalatnak a világpiacon. Közel 16000 alkalmazottal, több mint 130 országban vagyunk jelen. Aki velünk kezd dolgozni, azonnal érzi ezt: kíváncsiak vagyunk az emberekre és mindig a legjobbat várjuk tőlük. Az új munkatársakhoz őszintén közeledünk és bizalommal üdvözöljük őket – ez kultúránk része, amely évek óta sikeressé tesz minket. A bizalom mélyen összeköt minket a dormakaba-nál. És ez teszi tökéletessé a karrierépítést nálunk. A lehetőség: Technical Support