SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Személyvédelem

2004. június 30.

Tatára készülnek a megye válogatott tűzoltói

Tatára készülnek a megye válogatott tűzoltói

Remekül szerepeltek a nyíregyházi emlékversenyen
Paks-Nyíregyháza
A nyíregyházi Tempó Loki Kft. nyolcadik alkalommal rendezte meg egykori ügyvezetője tiszteletére a Kovács Ilona Emlékversenyt, melyre huszonhét hivatásos, önkéntes és létesítményi tűzoltóság nevezett Magyarországról és külföldről.
A versenyen elméleti feladatokat nem, de számos gyakorlati akadályt kellett leküzdeniük a csapatoknak. Volt gépjárművezetők részére rutinpálya, tűzoltás, szerelés, légzőkészülékkel való feladatmegoldás.
A paksi gárda a szervezők által megszabott limitidőn belül oldotta meg a feladatot. A Szuprics Ferenc, Szabó István, Noszmüller Gábor, Kovács Dániel, Oszter-májer Róbert és Novák János alkotta csapat teljesítményét Bán Attila őrnagy jónak értékelte. A paksi tűzoltóság tűzoltási és műszaki mentési osztályvezetője elmondta: július 16-a és 18-a között lesz az országos verseny a tatai edzőtáborban.
Tolna megyét a három parancsnokság által összeállított megyei válogatott képviseli. A két szekszárdi és két dombóvári tűzoltó mellett hat paksi kvalifikálta magát a csapatba a megyei versenyen elért eredményével.
vida


[ Eredeti cikk ]

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!