SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Biztonságtechnika

2011. március 19. 12:53

Hőkamera, nem csak profiknak

Kiváló minőségű infravörös képet szolgáltat a rendkívül kicsi és könnyű, emellett más tekintetben is felhasználóbarát FLIR hőkamera.

A dönthető objektív-részegységgel és cserélhető infravörös objektívvel ellátott FLIR T425 hőkamera - amely a T250/T335/T365 sorozatot bővítve jelent meg a piacon - maximum 320×240 képpont felbontást szolgáltat. Mérési tartománya opcióként 1200 °C-ig kiterjeszthető. A Thermal Fusion funkciónak köszönhetően a nappali fényben, valamint az infravörös sugárral készült képek összevonhatók; ezáltal lényegesen egyszerűsíthető az infravörös képek azonosítása és kiértékelése.

A FLIR T425 további kiemelkedő tulajdonsága a kép a képben funkció: a digitális képre ráhelyezhető a hozzá tartozó infravörös kép, amely skálázható, eltolható és méretében módosítható. A Meter Link sajátosság segítségével a mérési adatok EX 845 áramfogóról és MO 297 hőmérőről/légnedvesség-mérőről vezeték nélküli Bluetooth kapcsolaton keresztül beolvashatók a hőkamerába, ottani feldolgozásra. A készülék elsősorban állapot-ellenőrzésre és karbantartási vizsgálatokra ajánlott. Fő felhasználási területei többek között a villamos- és gépipari mérések.

Forrás: gyártástrend

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Cikkek hasonló témában