SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Személyvédelem

2012. október 10. 14:30

Pánikgomb védi Demcsák Zsuzsáékat

Külső és belső térfigyelő kamerák és pánikgomb gondoskodik arról, hogy Demcsák Zsuzsa és családja biztonságban tudja az életét. Naponta kétszer a rendőrség is járőrözik az utcában. A TV2 műsorvezetője, miután elhagyta férjét, szülei kisvárosi házába költözött gyermekeivel.

„Figyelem! Kutyával őrzött terület!” – áll öles betűkkel Demcsák Zsuzsa szüleinek házán a tábla, amely egyértelműen a betolakodó tudomására hozza: nincs sok esélye, ha próbálkozni szeretne. Mint ismert, a TV2 műsorvezetője néhány hete szüleihez költözött gyermekeivel, Tamarával és Benedekkel, miután úgy döntött, elválik férjétől. A Blikk információja szerint a műsorvezető rendőrségi feljelentést tett, mert a férje, József többször bántalmazta. Demcsák azért is a rendőrséghez fordult, mert valaki kémkedett utána: telefonjában kémprogramot, autójában nyomkövetőt találtak.

Érthető hát, ha a Mokka műsorvezetőjéért sokan aggódnak. Szerencsére Zsuzsa nincs abban a helyzetben, mint sok más nőtársa, aki pénz és mindenféle támogatás nélkül menekül el otthonról. Őt és gyermekeit szülei házában teljes nyugalom és lelki támogatás várja. A Pest környéki kisváros elit negyedében, a helyi Rózsadombon, csodálatos környezetben élnek Demcsák szülei, egy kisebb villában, amelyet mindenféle biztonsági berendezés véd. A Bors munkatársa szerette volna megkérdezni a családot is, de ők nem kívántak nyilatkozni. Újságírónk a környékbelieknél érdeklődött tovább.

– Külső és belső térfigyelő kamerák védik a család biztonságát. Úgy tudom, még pánikgombjuk is van, amelyet ha megnyomnak, már jönnek is a biztonsági cég emberei – mondta lapunknak az egyik helyi lakos. Demcsákot egyébként határozott rokonszenvvel figyelik a szomszédai.

– Hihetetlen, hogy úgy tudta végigcsinálni ezt az egészet, hogy nem látszik rajta semmi. Ezért nagyon tisztelem őt. Egyébként mi itt figyelünk egymásra, tehát bármi gyanúsat észlelnénk, azonnal értesítenénk a rendőrséget. Ma is kétszer ment el itt a járőrautó, mivel ez egy kiemelt környék, itt elég jómódú emberek laknak. Láttam múltkor Zsuzsa két gyerekét, itt bicikliztek az utcában. Mi sem tudunk semmi konkrétat, csendesen, békében élnek – mondta az egyik szomszéd.

Forrás: bors

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!