SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Személyvédelem

2013. július 6. 19:17

Személyi testőrrel utazik Olaszországba Delhusa

A nagy hírek napja a mai: miközben Csocsesz félmillió forintot bukott játékgépen, addig Delhusa nika-se-perimeno Gjon magángéppel indul turnézni Olaszországba az Európai Könnyűzenei Fesztiválsorozatra, ahol Euros Ramazotti és Tarkan is fellép, írja a Blik

A lehetőség az egyik rajongója révén jött, aki régóta kint él Rómában. "Egy urópai uniós szervezetnék dolgozik, és eszébe jutottam a fesztivál kapcsán (Európai Könnyűzenei Fesztiválsorozat), gyakorlatilag ő ajánlott be a szervezőknek. Magánrepülővel megyünk Rómába. A zenekar velem együtt tizennyolc fős, plusz jön a menedzser, két biztonsági őr és egy személyi asszisztens, ők fogják segíteni a munkánkat, amíg kint leszünk. Róma után Milánóba utazunk, aztán Madridba, Lisszabonba és sok más városba" – nyilatkozta a Blikknek az 59 éves Delhusa Gjon.

Forrás: index.hu

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!