SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Személyvédelem

2013. augusztus 6. 7:33

George hercegre ötven fegyveres vigyáz

A brit királyi család legújabb tagjának védelmére ötven fegyveres rendőrre lesz szükség, ezért a testület toborzásba kezdett.

Körülbelül ötven fegyveres rendőr vigyázza majd George, azaz György herceg és családja mindennapjait, miután leköltöznek a királynő Norfok-i kastélyába. A brit királyi család legújabb tagjának védelméhez azonban jelenleg nincs elég rendőr, ezért toborzásba kezdte az Egyesült Királyságban.

II. Erzsébet Sandringham-i birtokára költözik le Vilmos herceg és felesége Catherine, újszülöttjükkel, de előbb gondoskodni kell arról, hogy a 80 négyzetkilométeres terület elég biztonságos legyen a családnak. Mivel a rendőrségnek nincs elegendő fegyverese egy ekkora terület védelméhez, a norfolki rendőrség szóvivője elmondta, hogy a testületen belül és kívül is toboroznak.

A 10 hálószobás vidéki ház ideális lesz a hercegi párnak, ha Vilmos herceg úgy dönt, hogy miután lejár a szolgálata a Királyi Légierőnél szeptemberben, egy Suffolk-i bázison kér újabb megbízatást.

Forrás: nőinet

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!