SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Személyvédelem

2013. november 18. 13:34

Súlyos döntés: öt évre ítélték a modell testőreit

Gisele Bunndchen esküvőjén a testőrök elvetették a sulykot. Öt, börtönben töltendő évükbe kerül...

A szupermodell Gisele Bundchen még 2009 áprilisában ment férjhez Tom Bradyhez. A pazar Costa Rica-i esküvő időpontját - mint annyi más híresség esetében - a paparazzi fotósok természetesen már jó előre beírták a naptárukba. Két paparazzo számára azonban ez a dátum majdnem az utolsó lett.

Túlságosan közel merészkedtek ugyanis az esküvő színhelyéhez, ezért Bundchen két testőre felszólítás nélkül rájuk rontott, elvették a fényképezőgépeiket, majd a memóriakártyát is kiszedték mindkettőből. Miután a fotósok autóba szállva elindultak, a testőrök tüzet nyitottak rájuk.

"Megpróbáltak megölni mindkettőnket - idézte fel a drámai eseményeket Rolando Aviles fotós. "Kettőnk közé csapódott be a golyó. Ha egy kicsit jobbra vagy balra megy, valamelyikünk meghal. Elveszíthettem volna az életemet egy eladott fotóért, amit Gisele nem akart volna publikálni. Elmebetegek ezek?"

A két testőrt Miguel Solist és Alexander Rivast a bíróság most öt év, börtönben töltendő szabadságvesztésre ítélte, a két sértettnek pedig 10 ezer dollár kárpótlást kell fizetniük.

Gisele Bundchen az esetről akkoriban nem értesült, férje pedig azonnal kirúgta a testőröket, mert álláspontja szerint, az őket védő biztonságiaknak nem tarthattak maguknál fegyvert.

A házaspárnak egyébként ma már két gyermeke van: a 3 éves Benjamin és a 8 hónapos Vivian.

Forrás: hirado

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!