SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Személyvédelem

2013. december 4. 15:08

Biztonsági őrök mellett alszik Justin Bieber

Az énekes totál beparázott: attól tart, hogy néhány őrült rajongója rátámad álmában, így őrök figyelik, amikor alszik!

A 19 éves énekes állítólag annyira paranoiás lett a gondolattól, hogy a rajongói bemászhatnak a szobájába, miközben alszik (– nem is csoda, hiszen nemrégiben a rajongók ellopták Liam Payne boxereit is az erkélyéről), így kész hadsereg figyeli 24/7, amíg édesen alussza álmát.
hirdetés

„Teljesen paranoiás, állandóan hangokat hall, kikészült a megerőltető turné miatt, így egy őr a szobájában figyeli, míg egy másik az ajtó előtt áll” – mesélte egy forrás a Daily Mirrornak, aki hozzáfűzte, a szobája mellett még négy-öt behemót tanyázik, hogy szükség esetén a közelben legyenek.

A Daily Starnak az egyik hotel alkalmazottja megerősítette a híreket: „Justin annyira hozzászokott ahhoz, hogy őrség figyeli a koncertek előtt és után, hogy a turné végeztével is alkalmazni fogja őket. Még az édesanyját is felhívta, hogy legyen mellette néhány fellépés erejéig.”

Forrás: starity

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!