SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Személyvédelem

2014. január 11. 20:17

Lewandowskinak testőrök kellenek

A lengyel támadó nyári távozását nehezen emészti meg a dortmundi publikum.

Mikor érted szurkolnak a legnagyobb adomány, ha viszont kivívod az ellenszenvüket...

Német lapértesülések szerint Robert Lewandowski, a Borussia Dortmund lengyel támadója komolyan fontolgatja, hogy testőröket fogad maga, illetve családja mellé, miután hivatalossá vált, nyártól a nagy rivális Bayern Münchennél folytatja pályafutását.

A csatárt minden irányból komoly kritikák érték döntése miatt, a szurkolók egy része, akárcsak bő fél évvel korábban, Mario Götze távozásakor, mezeket, relikviákat égettek. Közben sokuk ócsárolja, sőt fenyegeti is a lengyelt, akit lassan a futballtörténelem legnagyobb árulói közt emlegetnek.

Lewandowski a múlt szombati bejelentést követően arra kérte a BVB-drukkereket, hogy továbbra is csak a közös célokkal foglalkozzanak. Ő teljesen elkötelezett a Dortmund mellett, és hátramaradt közös félévüknek úgy vág neki, hogy a lehető legtöbb sikert akarja még elérni sárga-feketében.

A kedves szavak a jelek szerint nem értek túl sokat – a csatár menedzsmentje megerősítette a hírt, hogy labdarúgóra és családjára is testőrök vigyázhatnak majd a következő hetekben, hónapokban, számolt be a Bild.

Forrás: rangadó

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!