SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Személyvédelem

2014. január 23. 12:41

Beckhamék nagyon féltik magukat a luxusban

Több százmillió forint értékű biztonsági rendszert kap a Beckham család új otthona.

Hamarosan elkészül az új Beckham-villa átalakítása, ami nemcsak London egyik legdrágább ingatlanja lesz, hanem a legbiztonságosabb is. David és Victoria ugyanis nagyon aggódnak a gyerekeik és saját testi épségéért. Így több mint 370 millió forintot költöttek csak a biztonsági rendszerre.

Ebben az árban hatvan darab biztonsági kamera van, amik 24 órán keresztül figyelik a ház környékét és a belsejét is. A zártláncú hálózatra pedig a világ bármelyik pontjáról rákapcsolódhatnak, így akkor is látni fogják, hogy mi van otthon, ha távol vannak. Emellett lesz egy mindennel felszerelt, feltörhetetlen pánikszobájuk is, ahová bemenekülhetnek, ha illetéktelenek hatolnak be hozzájuk. Az ajtókat pedig ujjlenyomat-olvasó zárak nyitják, szóval a család és a személyzet tagjain kívül senki nem fog tudni mozogni a villában.

A ház persze luxusban sem szenved majd hiányt. A gyerekek több millió forintos festmények közül választották ki a szobáik dekorációját. Harper egy Damian Hirst alkotást kapott, a fiúk pedig a világ legismertebb graffitiművésze, Banksy egy-egy festményével gazdagodtak. Victoriának saját szépségszalonja lesz egy mindennel felszerelt spával, illetve egy akkora gardróbszobával, amiben egy kétgyermekes család is kényelmesen ellakhatna. Davidnek csupán egy lift kellett, mert nem szeret lépcsőzni. Valamint a világ legkorszerűbb konyhájához is ragaszkodott, aminek a megtervezésében Gordon Ramsay segédkezett. De a tévés mesterszakács beleszólt az ötven férőhelyes ebédlő és a desszertsarok kialakításába is.

A ház renoválásának pontos költségei nem ismertek, de a belsőépítész, Kelly Hoppen azt mondta, ennyit még soha nem költött egyik megrendelése esetében sem.

Forrás: story

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!