SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Személyvédelem

2014. február 26. 14:27

Népszerűvé váltak a testőrök

Ukrajnában az utóbbi idők véres eseményei miatt az átlagemberek körében is népszerűvé váltak a testőrök.

Ha a szebbik nem képviselője fél például a sötét utcákban közlekedni, akkor kérhet maga mellé egy testőrt. A Slando hirdetési portálon egyre több a hasonló tartalmú hirdetés az utóbbi időben - írja a Korrespondent.net internetes hírportál.

A magukat hirdető testőrök készek a megrendelő munkahelyén várakozni és otthonukba - vagy ahová kérik - elkísérni őket. Az ilyen "testőrök" azonban csak saját kerületükben hajlandóak dolgozni.

Az egyik ilyen jellegű hirdetés például így hangzik:"Szívesen bárhová elkísérek egy nőt munkahelyéről, vagy ahonnan kéri. A biztonságot garantálom. További kérdésekre emailen válaszokok. Igény szerint fényképet is küldhetek magamról. Az árban megegyezünk".

Az ár a szolgáltatás időtartamától, térbeli távolságától függ. A szolgáltatásért átlagosan 30-50 hrivnyát kérnek.

Mint ismeretes, Ukrajnában a tiltakozások akkor robbantak ki és váltottak át tüntetésekből a rendszer megdöntésére irányuló összecsapásokká, amikor Janukovics elnök felmondta az Európai Unióval kötetendő társulási szerződést és úgy döntött, hogy az ország mégsem az Unió, hanem Oroszország felé közeledik majd.

Az ukrán egészségügyi tárca közlése szerint a kijevi összecsapások kezdete óta 82 ember vesztette életét.

Forrás: kárpátinfó

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!