SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Helyi érdekű

2015. március 31. 10:00

Kamera és világítás is kell a biztonsághoz

Sokkal több figyelmet kell fordítani a bűnmegelőzésre, a kamerák visszatartó ereje nem kérdéses.

A közbiztonságról, a megelőzésről tárgyaltak a városatyák. Fel kell mérni a gócpontokat Csongrádon, és oda helyezni el az új készülékeket.

A lakosok biztonságához az is hozzátartozna, hogy mindig rendben legyen a közvilágítás, de erre az áramszolgáltatónak is figyelmet kell fordítania.

A nemrég alakult bokrosi részönkormányzat kapcsán azt javasolták: a városrésznek legyen saját polgárőrsége, Csongrádról át tudnának oda csoportosítani egy gépkocsit.

Forrás: Délmagyar

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Technical Support / dormakaba

Egyike vagyunk a három legnagyobb biztonságtechnikai vállalatnak a világpiacon. Közel 16000 alkalmazottal, több mint 130 országban vagyunk jelen. Aki velünk kezd dolgozni, azonnal érzi ezt: kíváncsiak vagyunk az emberekre és mindig a legjobbat várjuk tőlük. Az új munkatársakhoz őszintén közeledünk és bizalommal üdvözöljük őket – ez kultúránk része, amely évek óta sikeressé tesz minket. A bizalom mélyen összeköt minket a dormakaba-nál. És ez teszi tökéletessé a karrierépítést nálunk. A lehetőség: Technical Support