SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Személyi hírek

2015. november 15. 12:32

Biztonsági őr lett az X-Faktor egykori sztárjából

Csordás Ákos karrierje nem úgy alakult, ahogy tervezte, és ahogy jósolták. Az énekes mostanában nem a színpadon szedi össze a kenyérre valót, hanem meglepő módon, biztonsági őrként.

2013-ban még fényes karriert jósoltak a jó kiállású, 23 éves énekesnek, azonban legutóbb nem fellépőként, hanem biztonsági őrként jelent meg egy budapesti sajtóeseményen. Csordás Ákos fehér ingben, öltönyben és elegáns cipőben védte a rendezvény nyugalmát.

Most nem mindig a mikrofoné a főszerep az életemben, bár ezúttal valóban kettős szerepben voltam jelen, de az egyenruha alatt ott van a gitározó énekes, úgyhogy nem bántam a dolgot. Egyeseknek fura lehet, de mint a legtöbb énekes itthon, így én is foglalkozom mással - mesélte a Blikknek a 23 éves énekes, aki nem kesereg a pályamódosítás miatt, ugyanis nem cserélte le teljesen a mikrofont.

Ákos az iskola mellett egy kempo klubba is jár, ami kifejezetten jól jött biztonsági őri állásánál. Szerző: Csordás Ákos, 2013. november 3. Most a Rendőrtiszti Főiskolán tanulok levelezőn, és a gyakorlati időm alatt nagyon megtetszett ez a munka. Tény, hogy a ranglétrát végig kell mászni, és a dolognak van anyagi oldala is, hisz amíg az éneklésből nem tudok megélni, addig más lehetőségekkel is számolnom kell. Ha minden jól megy, a Nemzetvédelmi Egyetemen sikerül magasabb szintre emelnem a tudásom. Szeretek őrködni, de ez nem azt jelenti, hogy letettem volna a zenei karrierről - mesélte bizakodva Ákos, akinek most a zene kicsit hátrébb szorult a mindennapjaiban.

Forrás: Ripost

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Cikkek hasonló témában