SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Személyvédelem

2016. február 28. 11:33

Futásnak eredtek a Facebook-alapító testőrei

Mark Zuckerberg berlini látogatása során futni ment, a tőle megszokott szürke pólóban, de ami szokatlan, hogy megtermett testőrei is vele tartottak.

Legalább öt másik férfi társaságban látták futni a közösségi média fiatal császárát a német nagyváros lakói. Állítólag annyira aggódik saját és családja  biztonságáért, hogy Kaliforniában elterülő, hatalmas Palo Alto-i otthonában 16 testőrt, biztonsági szakembert alkalmaz.

Célkeresztbe került

A berlini képek azután láttak napvilágot, hogy az Iszlám Állam támogatói megfenyegették, s célpontként jelölték meg a kisgyermekes családapát. Egy 25 perces videóban, melynek címe "a támogatók tüze", azt állítják, hogy több mint 10 ezer Facebook profil van a kezükben, illetve számtalan Twitter fiók és Facebook csoport is. Ezek eltávolításáért fenyegetőznek a terrorcsoport szimpatizánsai, ebben látható Zuckerberg golyó lyukasztotta képe is.

Forrás: Ripost

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!