SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Pénzszállítás

2016. április 27. 8:49

Sportfogadásra kölötte az ellopott tízmilliókat a pénzszállító

Lebukott a pénzszámmító, aki 61 millió forintot sikkasztott el és a pénzt a lottózóban elköltötte.

A Budapesti V. és XIII. Kerületi Ügyészség különösen nagy értékre elkövetett sikkasztás bűntette miatt emelt vádat egy 49 éves, pénzszállítóként dolgozó férfival szemben, aki a vád szerint a munkája során rábízott pénzből mintegy 61 millió forinttal nem számolt el, helyette a pénzt sportfogadásra költötte.

A vádlott két pénzintézettől összesen mintegy 61 millió forintot vett át, amellyel nem számolt el munkaadója felé. A férfi a munkanap végén, az átvételi lapon - egyéb átvett értékek egyidejű leadása mellett - valótlanul azt nyilatkozta, hogy aznap a két pénzintézet nem kért pénzszállítást. A férfi a pénzt a táskájába rejtette, majd még aznap bement két budapesti lottózóba, ahol az elsikkasztott pénzzel sporteseményekre fogadott.

A férfi két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztést kockáztatott.

Forrás: Napi.hu

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Business development manager / IPCamLive

Az IPCamLive egy több éve sikeresen működő startup vállalkozás, mely vezető piaci szerepet tölt be az IP kamerák web streaming területén. További nemzetközi terjeszkedés elősegítése érdekében Business development manager munkakörben új munkatársat keresünk. Ha olyan munkát keresel, ahol kreatívan dolgozhatsz és kipróbálhatod saját ötleteidet, akkor közöttünk a helyed!