SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Bűnüldözés

2016. május 31. 21:56

Kézikocsin cipelték a lopott páncélszekrényt

Még tavaly októberben egy hajnalon érkezett bejelentés a rendőrségre, hogy egy Mosonmagyaróvár környéki település pénzváltójába betörtek, majd onnan elloptak egy páncélszekrényt, benne körülbelül 50 millió forinttal. A négy férfi akcióját végig vette a biztonsági kamera.

A tolvajok először meg akarták bontani a falat, majd egy vascsővel lefeszítették az ablakrácsot. Ezután több ajtó feltörésével sikerült bejutniuk az üzletbe, ahonnan nagy nehezen kivonszolták, majd egy klasszikus kézikocsira tették a több száz kilós páncélszekrényt. A kamerafelvételek alapján a nyomozóknak sikerült az egyik férfit beazonosítani, őt tavaly december 7-én el is fogták.

A férfi ugyan tagadta tettét, ettől függetlenül a meglévő információk alapján előzetesbe került. Később mindhárom társa előkerült: kiderült, különböző bűncselekmények elkövetése miatt Németországban vizsgálati fogságba kerültek mindhárman. A decemberben előzetesbe került H. László végül beismerő vallomást tett, később megmutatta a rendőröknek azt a helyet, ahol elásták a lopott páncélszekrényt.

Forrás: index.hu

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Technical Support / dormakaba

Egyike vagyunk a három legnagyobb biztonságtechnikai vállalatnak a világpiacon. Közel 16000 alkalmazottal, több mint 130 országban vagyunk jelen. Aki velünk kezd dolgozni, azonnal érzi ezt: kíváncsiak vagyunk az emberekre és mindig a legjobbat várjuk tőlük. Az új munkatársakhoz őszintén közeledünk és bizalommal üdvözöljük őket – ez kultúránk része, amely évek óta sikeressé tesz minket. A bizalom mélyen összeköt minket a dormakaba-nál. És ez teszi tökéletessé a karrierépítést nálunk. A lehetőség: Technical Support