SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Bűnüldözés

2016. július 14. 11:39

Kamerák előtt lopott, azonnal elfogták

Percek alatt elfogták azt a férfit, aki egy alvó ember telefonját lopta el a 4-6-os egyik megállójában. Néhány napja a 4-6-os villamosan egy másik - szintén alvó férfi - mobilját lopták el. Mindkét esetről készült felvétel, ez alapján kapták el a tolvajokat.

Egy alvó, ahogy a rendőrök fogalmaznak magatehetetlen ember telefonját lopta el egy férfi a Nyugati téri 4-6-os villamosmegállóban. A táskájából vette ki a mobilt, majd átsétált a másik oldalra.

Az egészet felvette egy térfigyelő kamera – a videón jól látszik minden. A rendőrök percekkel később, még a helyszínen elfogták a tolvajt.
Kipakoltatták a zsebeit, ekkor került elő a lopott telefon. A férfit nem sokkal később kihallgatták és eljárást indítottak ellene.Néhány napja a 4-6-os villamoson szintén egy alvó férfi telefonját vette el egy másik férfi, ahogy azt az Origó is megírta. Arról is készült videó.

Neki társa is is volt, egy fiatal nő. Ellenük is eljárás indult.

Forrás: Origo - itthon

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!