SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Közbiztonság

2016. november 15. 18:30

Így verekedtek össze a nehézfiúk a kecskeméti utcán

Térfigyelő kamera rögzítette, ahogy a kecskeméti belvárosban egymásnak esnek a nehézfiúk, majd nemsokára a rendőrök is megérkeztek.

Nem is sejtette az a 4-5 férfi, aki ittasan összeszólalkozott szombatról vasárnapra virradó hajnalban, hogy a Fortuna bár fölött lévő kamera felvételét megfigyeli a Kecskeméti Városrendészet ügyeletes munkatársa.

A szóváltást követően dulakodás alakult ki. A lökdösődésben egy férfi a földre került, ezt követően pedig egy személy többször is ököllel megütött egy másikat, aki viszont nem ütött vissza.

Összeverekedtek a nehézfiúk

A térfigyelő kamerát kezelő ügyeletes nem csak nézte az eseményeket, hanem a helyzetre ráközelítve bizonyítékként mozgóképen is rögzítette is a történteket.

Nemsokára a Kecskeméti Rendőrkapitányság járőre és a Kecskeméti Városrendészet közterület-felügyelője a helyszínre érkezett. Bár a garázdaság elkövetésével gyanúsítható személy már nem volt a helyszínen, azonban a kamerával követhető volt a mozgása, így néhány percen belül elfogták és a Kecskemét Rendőrkapitányságra állították elő.

A kamera mindent rögzített

Az elsődleges intézkedéseket követően az eljárást a Kecskeméti Rendőrkapitányság folytatja le.

Forrás: Blikk

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Cikkek hasonló témában