SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Pénzszállítás

2016. december 1. 14:37

Járókelő rabolt ki egy pénzszállítót a forgalmas utcán

Nagy erőkkel keresi a rendőrség azt a tolvajt, aki lenyúlt 36 kilónyi aranylemezt egy New York-i pénzszállító teherautóból.

Az incidensről felvétel is készült, a bizonságiak mindössze 20 másodpercre hagyták őrizetlenül a pénszállítót, amelyből egy járókelő kikapott egy zsákot, amelyben aranylemezek voltak.

A floridai Orlandóban, vagy Miamiban bújkáló tettes 470 millió forint értékű szállítmányt lovasíthatott meg.
- Úgy gondoljuk, csak felismerte a lehetőséget, felkapta a vödröt és elment vele - fogalmazott az egyik New York-i nyomozó, aki szerint a férfi nem is tudta, mi lehet a fém vödörben. 

A gyanúsítottnak akkor sikerült ellopnia az aranyrudakat, amikor a forgalmas manhattani belvárosban az egyik őr éppen a szállítmányos papírokat intézte, míg a második őr pedig a mobilját vette ki az első ülésről.

Úgy tűnik, a férfinek nehezére esett a közel fémvödör cipelése, egy ízben le is kellett raknia, hogy kifújja magát. Ezután tűnt el a kamerák látószögéből.

Forrás: ATV

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Cikkek hasonló témában