SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Bűnüldözés

2017. december 18. 22:42

Az óbu­dai kony­ha­ké­ses rab­lót a ka­me­rák buk­tat­ták le

Egy do­hány­bol­tól több száz­ez­ret si­ke­rült zsák­má­nyol­nia, de a má­sik­ból me­ne­kül­nie kel­lett. A biz­ton­sági ka­me­rák mind­két al­ka­lom­mal fel­vet­ték, így hamar be tud­ták azo­no­sí­tani.

P. Jenőnek Budapesten, a III. kerületben 2017. december 7-én sikerült egy konyhai kiskéssel megfenyegetve az alkalmazottat 300 ezret zsákmányolnia egy dohányboltból. - írja a police.hu.

Egy héttel később, 14-én egy élelmiszerüzletbe is bement és az ott dolgozó alkalmazottat is megfenyegette. Az eladó azonban résen volt és megnyomta a pánikgombot, amitől beindult a bolt riasztórendszere, így a férfi pénz nélkül menekült el.

A budapesti nyomozók a kamerafelvételek alapján hamar beazonosították az elkövetőt, akit 2017. december 16-án 10 óra 35 perckor egy III. kerületi dohányboltnál elfogtak. A házkutatáskor lefoglalták a bűncselekmények elkövetésénél használt ruhákat, a kést, valamint az ellopott pénz egy részét is megtalálták.

Az 54 éves budapesti P. Jenőt a nyomozók rablás miatt helyezték előzetes letartóztatásba.

Forrás: ripost.hu

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!