SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Őrzés-védelem

2004. szeptember 30.

Volt biztonsági őr rabolta ki a gyarmati bankot

MNO, 2004. szeptember 30. 13:50 HavariaPress

Elfogta és őrizetbe vette a rendőrség azt a volt biztonsági őrt, aki kirabolta a gyarmati takarékszövetkezetet Győr-Sopron megyében.

A téti takarékszövetkezet helyi fiókját még kedden rabolták ki. Az elkövető fegyverrel kényszerítette a bank alkalmazottját a kasszában lévő több mint félmillió forint átadására, majd a mellékhelyiségbe zárta a sértettet és elmenekült a helyszínről.

A férfit a pénzintézet videokamerája által készített képek alapján egy rendőr ismerte fel. A bankrabló eleinte tagadott, majd beismerő vallomást tett. Mint mondta, komoly pénzzavarba került, miután egy héttel korábban elbocsájtották biztonsági őri állásából. 200 ezer forintot adósságai rendezésére, valamint mobilvásárlásra költött, míg a megmaradt 300 ezer forintot - a rabláskor viselt ruháival és flóberpisztolyával együtt - átadta a rendőröknek.

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Cikkek hasonló témában

Business development manager / IPCamLive

Az IPCamLive egy több éve sikeresen működő startup vállalkozás, mely vezető piaci szerepet tölt be az IP kamerák web streaming területén. További nemzetközi terjeszkedés elősegítése érdekében Business development manager munkakörben új munkatársat keresünk. Ha olyan munkát keresel, ahol kreatívan dolgozhatsz és kipróbálhatod saját ötleteidet, akkor közöttünk a helyed!