SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Biztonságtechnika

2007. június 13. 0:00

HALO kaputábla, ref. 5700

kaputelefon és beléptető rendszer

Forgalmazó: Dial-Comp Kft.
Gyártó: FERMAX S.A.E.
A formabontó HALO kaputáblák új mérföldkövet jelentenek a kaputelefonok világában, megoldást kínálva egy modern otthon, egy modern iroda vagy egy modern ház komplexum kaputelefonnal és beléptető rendszerrel kapcsolatos igényeire. Az audio rész Hi-Fi hangátvitelt biztosít, a beépített nagylátószögű színes kamera részletgazdag képet ad, a beléptetést számkombinációs kódzár és közelítőkártyás olvasó biztosítja, de egyben mutatja a pontos időt és akinti hőmérsékletet is…

A HALO kaputáblák egyik változata a családi házak, kis irodák igényeit elégíti ki, a Loft monitorral kombinálva. 128 x 128 képpontos LCD képernyője felhasználóbarát, interaktív technikával oldja meg a felprogramozást és a kezelést. A nagylátószögű színes kamera minden irányban állítható, beépített infravörös megvilágítása révén éjszaka is részletgazdag képet közvetít az előtte álló látogatóról. 
A proxy olvasó a kijelző mögé, 6 mm vastag polikarbonát lappal védve került elhelyezésre. 350 felhasználóra programozható, ami tökéletesen megfelel az alkalmazás által elvárt igényeknek. A kijelző egyben információs modul is, megjeleníthető rajta az utca és házszám, a lakó neve vagy a vállalat megnevezése, a dátum pontos idővel, valamint a kinti hőmérséklet.
 A HALO kaputáblák közösségi rendszerekhez használható változata nyomógombos kezelővel egészül ki, melynek segítségével hívhatóak a lakások, illetve számkombinációs beléptető rendszernek is használható. Ebben a közösségi kaputelefon rendszerben két technikát használ a Fermax. Az ADS (aszimmetrikus digitális rendszer) rendszer maximális kiépítése 2 kaputábla, 199 lakás és egy portáskészülék, míg az MDS (multiplikált digitális rendszer) kiépítése szinte nem is ismer korlátokat. Akár több ezer kaputáblát, több ezer beléptetési pontot, távvezérelt multifunkciós egységeket tartalmazhat a kapu oldalán, több tízezer lakáskészüléket a másik oldalon. Az MDS rendszerbe alapvető biztonsági funkciók is be lettek integrálva, így a lakástulajdonos illetve a portás információt kap a lakásban bekövetkező nemkívánatos eseményekről, így behatolásról, füstről, tűzről, víz- vagy gázömlésről. A lakót telefonos hívón keresztül értesíti, a portást illetve az őrt közvetlenül. 

Az IP interfész segítségével egy személyi számítógép is interaktív része lehet a kaputelefon rendszernek. Ide is befuthat a kaputól kezdeményezett hívás, létrehozva a hang és képkapcsolatot, rögzítve a látogató képét és a csengetés időpontját. Mindezt akár a világ másik pontjáról is lehet használni Internetes csatlakozással. 

További információt kérek erről a termékről a forgalmazótól.

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Cikkek hasonló témában