SecuriFocus.com
Biztonságvédelmi szakportál

Hírek | Biztonságtechnika

2007. július 6. 11:58

Beszédes riasztó központ a SATALARM-tól

Új termékcsalád a hazai behatolásjelzők piacán

Összes kép (2)
SATALARM központok, rádiós támadásjelzők és hang-fényjelző alkotják a palettát. A központok 6 ill.12 zónásak, 2 partíciósak.
400/800 esemény memóriával, 45 felhasználói kóddal bírnak ( 17 jogosultság szint ), ismerik a CID formátumot. Programozó szoftverük magyar nyelvű. A 12 zónáshoz már ma magyarul beszélő LCD kezelő is köthető. A kezelők szabotázsvédettek. A hang-fényjelző UV álló műanyag házban van, hangereje a legerősebbek közé sorolható.

A forgalmazó LDSZ Kft. hetente tart Budapesten, Pécsett ill. igény szerint viszonteladóknál gyakorlati oktatást a központok installálására.

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Cikkek hasonló témában

C++ SZOFTVER-FEJLESZTŐ MÉRNÖK SZÉKESFEHÉRVÁR - ARH Zrt.

RÓLUNK: Megbízható, évtizedek óta működő, az innováció által folyamatosan fejlődő középvállalat vagyunk. Az egyéni erősségekre fókuszáló feladatkörök, profi igényesség és barátságos légkör jellemez minket, ahol lehetőséged van a saját karriered építésére. Fejlődőképes, önállóan és felelősségteljesen dolgozni tudó jelentkezőnek stabil, hosszú távú, jól fizető állást kínálunk. Munkatársainknak kiegyensúlyozott, színvonalas munkakörülményeket biztosítunk. Csapatunk tagjait megbecsüljük, a szakértelmet és a teljesítményt elismerjük – mind erkölcsileg, mind anyagilag.