SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Biztonságtechnika

2007. július 6. 11:58

Beszédes riasztó központ a SATALARM-tól

Új termékcsalád a hazai behatolásjelzők piacán

Összes kép (2)
SATALARM központok, rádiós támadásjelzők és hang-fényjelző alkotják a palettát. A központok 6 ill.12 zónásak, 2 partíciósak.
400/800 esemény memóriával, 45 felhasználói kóddal bírnak ( 17 jogosultság szint ), ismerik a CID formátumot. Programozó szoftverük magyar nyelvű. A 12 zónáshoz már ma magyarul beszélő LCD kezelő is köthető. A kezelők szabotázsvédettek. A hang-fényjelző UV álló műanyag házban van, hangereje a legerősebbek közé sorolható.

A forgalmazó LDSZ Kft. hetente tart Budapesten, Pécsett ill. igény szerint viszonteladóknál gyakorlati oktatást a központok installálására.

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Cikkek hasonló témában

Biztonságtechnikai projektmenedzser / Alphasonic

Az Alphasonic Kft. 25 éve működő budapesti székhelyű nagykereskedés. Célunk, hogy hozzájáruljunk partnereink sikeréhez az informatika és biztonságtechnika területén egyedi szolgáltatásainkkal és speciális, testreszabott megoldásainkkal, melyek maximálisan megfelelnek a felhasználók elvárásainak. Jelenleg országszerte, mintegy 5000 viszonteladóból álló értékesítési hálózattal rendelkezünk. Fiatalos, jókedvű, motivált és céltudatos csapat vagyunk, ha Te is ilyen vagy, és a munkádra is igényes, jelentkezz hozzánk!