SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Biztonságtechnika

2007. december 14. 11:00

Az ELSATO új, RFID technológiájú őrjárat ellenőrző rendszere

Az ELSATO Kft. járőr ellenőrző rendszere kibővült az érintés nélküli RFID azonosítási technológiára alapuló ESD474 adatgyűjtő készülékkel, amely már közvetlen USB-s csatlakozó felületet kapott, és a hozzá tartozó akár fémszerkezetekre is felerősíthető WPU810 ellenőrző pontokkal. A megújult számítógépes program továbbra is biztosítja a hozzáférést a hagyományos ESD444, és korábbi adatgyűjtőkhöz is, így egységes rendszerbe foglalja a régi és új készülékeket.
Az ELSATO Kft. érintés nélküli, RFID azonosítási technológiájú járőr ellenőrző rendszere több éves tapasztalatokra alapozva optimális megoldást kínál arra, hogy hitelt érdemlően dokumentálható legyen: ki-mikor-hol volt. Alkalmazásával könnyedén biztosítható az őrző szolgálat ellenőrzése, és ezáltal annak kifogástalan ellátása is.

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Cikkek hasonló témában

Business development manager / IPCamLive

Az IPCamLive egy több éve sikeresen működő startup vállalkozás, mely vezető piaci szerepet tölt be az IP kamerák web streaming területén. További nemzetközi terjeszkedés elősegítése érdekében Business development manager munkakörben új munkatársat keresünk. Ha olyan munkát keresel, ahol kreatívan dolgozhatsz és kipróbálhatod saját ötleteidet, akkor közöttünk a helyed!