SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Esemény

2009. október 9. 12:45

"IP videó trendek és új megoldások világszerte" konferencia

Az Intellio és az I-Sec Kft szervezésében "IP videó trendek és új megoldások világszerte" című konferencia került megrendezésre október 8-9-én Cegléden.
A ceglédi Best Western Hotel Aquarell magas színvonalú keretet adott a, az Intellio és az I-Sec Kft. idén is megrendezésre került éves IP videó konferenciájának. A konferencián a zsúfolásig telt előadóterem hallgatósága számos, az IP videó hálózatok működéséről, azok előnyös szolgáltatásairól és a legújabb VCA megoldásokról hallhatott szakmai előadásokat az Intel, az Intellio, AMP Netconnect, Ha-Hó Kft és az I-Sec Kft előadóitól.

Fekete Csaba - az Intellio magyarországi disztribútora - az I-Sec Kft ügyvezetője nyilatkozta, hogy az IP kamerák és különösen az az Intellio forgalma a gazdasági válság ellenére sem csökkent és egyre nagyobb részt képviselnek a cég összbevételében.

Ennek köszönhető a konferencia iránt megnyilvánult nagy érdeklődés, nemcsak a látogatók számát tekintve, hanem a területi eloszlást nézve is hiszen Nyiregyházától Szombathelyig az ország egész területéről érkeztek résztvevők.

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Cikkek hasonló témában

Technical Support / dormakaba

Egyike vagyunk a három legnagyobb biztonságtechnikai vállalatnak a világpiacon. Közel 16000 alkalmazottal, több mint 130 országban vagyunk jelen. Aki velünk kezd dolgozni, azonnal érzi ezt: kíváncsiak vagyunk az emberekre és mindig a legjobbat várjuk tőlük. Az új munkatársakhoz őszintén közeledünk és bizalommal üdvözöljük őket – ez kultúránk része, amely évek óta sikeressé tesz minket. A bizalom mélyen összeköt minket a dormakaba-nál. És ez teszi tökéletessé a karrierépítést nálunk. A lehetőség: Technical Support