SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Biztonságtechnika

2010. május 11. 20:34

Piacon az Intellio ILC-BL intelligens kültéri infrakamerája

Az Intellio ILC-BL éjjel-nappali infra kamerája a világon az elsőként megjelent kamerába épített videó analitikával rendelkező kültéri, megapixeles, IR csőkamera. A kamera az IR megvilágítás segítségével nem csak kitűnő képet biztosít teljes sötétségében, hanem mindemellett képes a képeken történő események azonnali elemzésére is.
Az ILC- BL kameráknál nem szükséges külön kültéri kameraház, vagy IR reflektor felszerelése, mert a kamera mindezt már tartalmazza. Mivel a sorozat darabjai teljesen éjjel-nappali kamerák a beépített automata LED kezelés segítségével a sötétben való kiváló működés mellett nappal is tökéletes képminőséget biztosítanak.

A változtatható fókuszpontú optika (3.3-12 mm) segítségével lehetőség van a megfelelő látószög beállítására ellentétben az általában fix látószögű IR kamerákkal. A kültéri körülményeknek megfelelően az ILC-BL sorozat kamerái a szélsőséges hőmérsékletviszonyoknak is ellenállnak. A kamerák működési tartományra -40°C és +55°C.

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Cikkek hasonló témában

Technical Support / dormakaba

Egyike vagyunk a három legnagyobb biztonságtechnikai vállalatnak a világpiacon. Közel 16000 alkalmazottal, több mint 130 országban vagyunk jelen. Aki velünk kezd dolgozni, azonnal érzi ezt: kíváncsiak vagyunk az emberekre és mindig a legjobbat várjuk tőlük. Az új munkatársakhoz őszintén közeledünk és bizalommal üdvözöljük őket – ez kultúránk része, amely évek óta sikeressé tesz minket. A bizalom mélyen összeköt minket a dormakaba-nál. És ez teszi tökéletessé a karrierépítést nálunk. A lehetőség: Technical Support