SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Biztonságtechnika

2011. február 28. 8:21

IdentiVision fejlesztések

A másfél éve indult CCTV márka 3 modellje is ráncfelvarráson esett keresztül. Márciustól a ma divatos, ráadásul elegáns grafit szürke színben érkeznek a népszerű IVT-5410 és IVD-5410 540 TV soros IR LED-es kompakt kültéri cső és dome, valamint a fix fókuszos optikával szerelt IVT-140 kamerái.
Ráadásul a ma igényelt nagyobb, 36 db helyett 48 db-os IR LED gyűrűvel érkezik az IVT-5410. A többletszolgáltatások ellenére nem emelkedik a termékek ára.

A márkanév az azonosításra utal. Ezt szem előtt tartva érkeznek a márciusi új kamerák, melyek a SONY Effio technológiát adaptálva 700 sor felbontással bírnak. Az EFFIO DSP-nek köszönhetően szabad szemmel láthatóan jobb a kontraszt, a fényérzékenység, a zajszűrés. Érezhetően javult a digitális zoomoláskor kapott képminőség. A színek még élénkebbek, még valóságosabbak lettek. Az OSD menü rengeteg finomhangolási lehetőséget kínál. A színátkúszás elnyomás elsősorban beltérben kihasználható funkció, amikor a fehér falra egy, a kamerához közelebb levő színes tárgy színe rákúszik.

Kültérbe 2 IR LED-es kompakt kamera érkezik az EFFIO DSP-vel. Az alap egy grafit szürke, fémházas, 30 IR LED-es fix optikás, a Premium kategóriás viszont ezeken túl alul állítható varifókusz optikával, 42 db IR LED-del és DNR-rel érkezik. A beltéri dome kamera fehér aljzatot kapott. A búra alatt 22 db IR LED, varifókusz optika, DNR és 3 tengelyes állítási lehetőség rejtőzik.

Mindegyik SONY Effioval szerelt kamera modell elnevezésében szerepel az E betű.
A márka zászlóshajója a valós Day/Night, igazán robosztus IVT-6020 600 TV soros kamera, mely 24 db erős IR LED segítségével 30m-re lát éjjel. Az éjjel látást DSS ( Sense-up ) is segíti. Az OSD menüből a finomhangoláskor még az éjjel/nappali átállás késleltetési ideje is állítható. További izgalmas funkció még a 3D-Digitális Zajszűrés, D-WDR, digitális zoom, kameranév, valamint reflektorfény elnyomás a rendszámfelismerés érdekében.

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Cikkek hasonló témában