SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Biztonságtechnika

2011. április 24. 22:46

A RISCO bemutatja az új innovatív biztonságtechnikai megoldásait az IFSEC 2011-en

A RISCO Group ( ROKONET ), az integrált biztonságtechnikai megoldások vezető szállítója részt vesz a birminghami IFSEC 2011-en, május 16-19. között, ahol számos új megoldást mutat majd be az izraeli gyártó.
A LightSYS a RISCO Group legújabb 4 partíciós Flexibilis Hibrid Rendszere a legfejlettebb IP és GSM/GPRS kommunikációval, valamint vezetékes, vezeték nélküli és RISCO Bus detektor közötti választási lehetőséggel. Vezérelhető vezetékes vagy vezeték nélküli, de akár az érintőképernyős, kék háttérvilágítós kezelőről is.

A LightSYS is az IFSEC-en kerül bemutatásra a RISCO Group zászlóshajójának tekintett ProSYS™ Integrált Biztonságtechnikai Rendszer ( behatolás-jelző és beléptető vezérlő ) és az Agility™ Flexibilis Vezeték nélküli Rendszer mellett. A RISCO Group bemutatja még az új video megfigyelő megoldását is. Ez egy könnyen telepíthető, beépített akkumulátorral működő PIR detektor egy integrált kamerával, amely biztosítja az események észlelését a videon keresztül és igény esetén a távoli megfigyelést is.

Bemutatásra kerül a SynopSYS biztonsági és épületfelügyeleti rendszer is, melybe már az AxesPlus™ beléptető rendszert is integrálták.
A látogatók megismerkedhetnek a RISCO vezeték nélküli kültéri védelmi eszközeivel is, mint a megújított vezeték nélküli WatchOUT, és ablakba építhető infrasorompó sorozat.

Forrás: LDSZ Kft

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Cikkek hasonló témában