SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Céges

2011. május 20. 12:00

Intellio a TechShow kiállításon

A kereskedelmi marketinget alapjaiban újragondoló mesterséges intelligencia bázisú szoftverével mutatkozott be az Intellio a hazai high-tech krémjét felvonultató Magyar Innovációs TechShow–n május 17-18-án a Millenáris Parkban.
Az új generációs, fejlett, valós idejű fedélzeti videó analitikával szerelt, teljes egészében IP-alapú megfigyelőrendszereket fejlesztő cég tavasszal nevezett a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium társszervezésében meghirdetett versenyre, amelyen közel 90 pályamunkát bíráltak el. A 21 nyertes - a legígéretesebb, a gazdasági élet különböző területein eredményesen használható fejlesztés - között volt az Intellio VisiScanner megoldása is, amelyet működés közben tekinthetett meg a közönség.

Az Intellio VisiScanner fejlesztése elsősorban a kereskedelmi felhasználók számára kínál újszerű megoldást a vásárlói szokásokra irányuló egyértelmű és objektív információszerzésre. A VisiScanner kamerakép alapján működő rendszer, amely megkeresi és követi az elhaladó emberek arcát a képen, meghatározza azok nemét és korát, mozgásuk és tekintetük irányát. Másrészt képes arra, hogy megszámolja a bejövő és kimenő forgalmat, feltérképezze a leggyakrabban használt vásárlói útvonalakat. A beérkező adatok alapján elemzéseket lehet készíteni egy üzlet, rendezvény vagy bármely nyilvános hely nem és kor szerinti látogatói összetételéről. A pontos statisztikai adatok segítik a piackutatási tevékenységet, a hirdetések hatékonyabb elhelyezését, a kampányok eredményességének elemzését, támogatják a kiskereskedelmi üzletekben a fogyasztói szokások megértését. A rendszer forradalmasíthatja a digitális vevőtájékoztató eszközök tartalmának intelligens és interaktív menedzselését.

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Cikkek hasonló témában