SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Céges

2011. szeptember 18. 23:30

Gold Partner-találkozót szervezett az Intellio

A siker záloga a kölcsönös párbeszéd

Új korszak, erősebb alapok és nagyobb támogatottság a partnerek részére – ez volt a vezérfonala a szeptember 15-i partnertalálkozónak. Az Intellio hatéves fennállása óta sok változáson ment keresztül, ám az idei év hozta a legjelentősebb fordulatot.
Az OTP Nyrt. befektetési csoportja, a PortfoLion bizalmat szavazott a cégnek, így az Intellio-nak a lehetősséggel élnie kell és teljesítenie egy növekvő, innovatív gyártó céghez mért követelményeket. Ezt Kópházi János vezérigazgató mondta köszöntőjében, és egyben bemutatta az egyre bővülő vállalat vezető munkatársait.

Kiss Ferenc kereskedelmi igazgató kifejtette az új kereskedelmi politikát, amely egyértelműbbé teszi a viszonyokat és projektfolyamatokat, és mindenképpen egy eddiginél előnyösebb helyzetet teremt a partnerek részére.

Az Intellio a kereskedelemmel párhuzamosan a többi területről is jelentős támogatást ígér partnereinek. Erősíti a meglévő termék- és műszaki támogatást, külön apparátus foglalkozik a projektek előkészítésével és testreszabásával, valamint a marketing is hozzájárul partnerei sikereihez. A hagyományteremtő szándékkal szervezett találkozó üzenete az volt, hogy a növekvő vállalat egy jól szabályozott, strukturált háttérrel, professzionális támogatással kívánja folytatni az együttműködést partnereivel.

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Cikkek hasonló témában