SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Céges

2011. december 4. 23:40

Bővül az Intellio

Rendkívüli évet tudhat maga mögött az Intellio Technologies Zrt. Az OTP Bank Nyrt befektetési csoportja, a PortfoLion Kockázati Tőkealap-kezelő Zrt támogatásával a kutatás-fejlesztés és a gyártás folyamatainak megszilárdítása után cég a kereskedelmi kapcsolatok erősítésére összpontosít.
2011-ben ugrásszerűen nőtt a nemzetközi piacokon értékesített termékek száma. A nemzetközi terjeszkedés a következő évben a kereskedelmi politika fontos vezérfonala lesz, ezért az Intellio új munkatársakat keres új export piacok felkutatására és a meglévőek erősítésére.

További információ a cég honlapján található.
Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Cikkek hasonló témában

Technical Support / dormakaba

Egyike vagyunk a három legnagyobb biztonságtechnikai vállalatnak a világpiacon. Közel 16000 alkalmazottal, több mint 130 országban vagyunk jelen. Aki velünk kezd dolgozni, azonnal érzi ezt: kíváncsiak vagyunk az emberekre és mindig a legjobbat várjuk tőlük. Az új munkatársakhoz őszintén közeledünk és bizalommal üdvözöljük őket – ez kultúránk része, amely évek óta sikeressé tesz minket. A bizalom mélyen összeköt minket a dormakaba-nál. És ez teszi tökéletessé a karrierépítést nálunk. A lehetőség: Technical Support