SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Biztonságtechnika

2012. január 26. 20:16

Új funkciók az Identivision DVR-ekben

A 2012. február közepétől a piacra kerülő új, 8 és 16 csatornás Digitális Video Rögzítő modellekben megjelenik a HDMI port, amivel egyszerűen csatlakoztatható a rögzítő a mai korszerű monitorokhoz, illetve akár FULL HD-s televíziókhoz. Előnyei között megemlíthető, hogy a jobb felbontás mellett a hangot is átviszi ugyanazon a kábelen, így a telepítésnél kisebb a hibázási lehetőség.
A raktáron levő modellekben is megtalálható a Digitális ZOOM funkció. Kiválóan használható az élő és visszajátszott képeknél az azonosítási feladatokhoz. A visszajátszott képek akár 16 csatornás verziónál is szinkronizáltan lejátszhatók, elősegítve a hatékony nyomkövetést.

A videó mozgásérzékelő funkciót tovább fejleszttették, ezzel hatékonyabbá vált a tárhely optimális kihasználása. A berendezést továbbra is stabil, tartósan jól működő tápegységgel szállítják, így ez nem okoz gondot az érzékeny elektronikai berendezés működésében.

Az új, kis méretű 4 csatornás modellen is megjelent a PTZ vezérlés, így a Speed Dome kamerákat most már ezen rögzítőkről is lehet vezérelni, akár a divatos okos telefonokról.

A gyár optimalizálta az előállítási folyamatait. Ennek köszönhetően a 4 csatornás rögzítő telepítői árát a magas USD árfolyam ellenére sikerült csökkenteni. Így a telepítő ára átlépte ( lefelé ) a 20,000 Forintos lélektani határt.
Ez természetesen nem ment a megbízhatóság rovására, így továbbra is 3 év garanciával kerülnek az európai piacra az Identivision DVR-ek.
Igény esetén regisztráció után telepítőknek teszt hozzáférést biztosítanak a forgalmazónál működő digitális rögzítőhöz.

További infó

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Cikkek hasonló témában