SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Céges

2012. január 27. 21:16

Magyar fejlesztéssel a korszerű videomegfigyelésért

Munkával kezdte az új évet az Intellio, januárban két új modellt vezettek be a piacra: a teljes sötétségben is részletgazdag képet biztosító IR LED-es mini vandál dómkamerát és a szoftveres infrafényerő-szabályzással szerelt, megnövelt fényérzékenységű ILD csőkamerát.
Az Intellio elsősorban a testreszabható, a legkülönbözőbb telepítési igényekre hangolható videomegfigyelést tűzte zászlajára, ezért a fejlesztés és a gyártási technológia kifogástalan alapanyagokra épül, munkafolyamatai a legszigorúbb minőségi követelményeknek megfelelően zajlanak.

Fontos hangsúlyozni, hogy az Intellio termékeit a vállalat saját mérnökei fejlesztik, minimalizálva a környezetterhelést és előtérbe helyezve az energiatakarékos megoldásokat. A részegységek gyártása a legmodernebb technológiával felszerelt, teljesen automatizált SMD gyártósoron történik, melyet európai színvonalú precizitás fémjelez. A modulok alapját képező nyomtatott áramköri lemezek is hazai munkaerővel készülnek a legmagasabb minőségi követelményeket kielégítő alapanyagokból. A modulokba épülő elektronikai alkatrészek és beszállítójuk kiválasztásánál a legfontosabb szempont a kifogástalan minőség. Az összeszerelést már az Intellio munkatársai végzik, amit körültekintő, minden egyes kamerán elvégzett minősítő/ellenőrző mérések követnek, köztük egy 24 órás terheléses teszt is.

A helyben történő munkafolyamatok eredménye, hogy követhetőbb a minőségi követelményrendszer betartása minden fázisban és betarthatóak az európai környezetvédelmi és munkabiztonsági előírások. A folyamatos fejlesztés pedig lehetővé teszi a partnerektől érkező igények szem előtt tartását, a készülő projektekbe való gyors beemelését.

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Cikkek hasonló témában

Technical Support / dormakaba

Egyike vagyunk a három legnagyobb biztonságtechnikai vállalatnak a világpiacon. Közel 16000 alkalmazottal, több mint 130 országban vagyunk jelen. Aki velünk kezd dolgozni, azonnal érzi ezt: kíváncsiak vagyunk az emberekre és mindig a legjobbat várjuk tőlük. Az új munkatársakhoz őszintén közeledünk és bizalommal üdvözöljük őket – ez kultúránk része, amely évek óta sikeressé tesz minket. A bizalom mélyen összeköt minket a dormakaba-nál. És ez teszi tökéletessé a karrierépítést nálunk. A lehetőség: Technical Support