SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Céges

2012. április 27. 18:57

Komplett szállodai megoldás az Intellio-tól

A jó idő mellett az idei esztendőre jellemző hosszú hétvégék és a drága euró is az itthoni vendéglátásnak kedvez, így évről-évre egyre többen döntenek a hazai szállások mellett, amelyek közül egyre több kínál igényes, magas színvonalú szolgáltatást. A magas színvonalhoz ma már hozzátartozik a diszkrét és professzionális videomegfigyeléssel támogatott biztonsági rendszer. Az Intellio korszerű IP videomegfigyelő rendszere azonban most még ennél is többet kínál.
Az Intellio kifejezetten a vendéglátóipar számára fejlesztett könnyen, a szállodaiparban elterjedt HostWare winFRO front office programcsomaghoz és a beléptető rendszerhez integrált megoldást, amely jelentősen lecsökkenti az adminisztrációval töltött időt, növeli a szálloda vendégeinek biztonságát, egyszerűvé és kényelmessé teszi a ki- és beléptetést a vendég és az alkalmazott számára is. A kettős integráció könnyű kezelhetőséget, a folyamatok felgyorsítását eredményezi, miközben a korszerű IP rendszer professzionális megfigyeléssel támogatja a biztonsági szolgálat munkáját monitorozás, a visszakeresés, képexportálás vagy a felvételek tárolása közben.

Terhelés-nyilvántartás


A rendszer megjeleníti a HostWare winFRO szoftverben rögzített, külön térítés ellenében igénybe vehető szolgáltatásokat, amelyeket a vendégek a szobaszámra terhelhetnek. A pluszfogyasztás, rendelések vagy szolgáltatások sora kilistázható és vitás helyzetben a helyszínen készült kamerafelvételek meg is tekinthetőek. Így azonnal kiderül, hogy a vendég valóban fogyasztott-e a szobaszám terhére a bárban, vagy használta-e a wellness részleget.


Be- és kiléptetés – Szobák nagyobb biztonságban


A megoldás a front office mellett a beléptető rendszerrel is integrálható egyidejűleg. A rendszerben a szálloda területén történt összes ki- és belépés kilistázható, és az adott időpontban történt belépéskor rögzített videofelvétel azonnal meg is tekinthető. Ha érték tűnik el egy szobából, a felvételek visszakeresése helyett csak a szobába történő belépéseket kell lehívni adott időszakra vonatkozóan. A kiváló minőségű, bizonyításra alkalmas felvételek azonnal megjeleníthetőek a felületen.
Automatikus rendszámfelismerés, sorompóirányítás
Az Intellio megoldással valósítható meg a parkolók be- és kiléptetési rendszere a legegyszerűbben. A folyamat során a recepciós munkatársnak egyszer kell csak rögzítenie a HostWare winFRO programban a vendég gépjárművének rendszámát, ettől kezdve a vendég távozásáig minden ki- és belépés automatikusan, kártya használata vagy bejelentkezés nélkül történik.


Az integrált Hotel Intellio előnyei:
  •  Korszerű IP-technológiával támogatott védelem
  •  HD minőségű felvételek
  •  Nagy tárhelykapacitás, akár több hónap felvételei egy helyen
  •  Komplex szállodai alkalmazás, egyszerű adminisztráció
  •  Növeli a vendég komfortérzetét és a szállodai biztonságot
  • Hírlevél

    Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

    Cikkek hasonló témában