SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Biztonságtechnika

2012. május 28. 23:16

TÜV minősítést kapott a VisiScanner

Hivatalos minősítést kapott az Intellio nem- és kormeghatározó, vásárlóelemző megoldása, a VisiScanner. A vizsgálat egyértelműen alátámasztotta a termék gyártó által kiállított mérési specifikációját, amelyben a szoftver pontosságának meghatározását végezte. TÜV Rheinland InterCert Kft. vizsgálati eredményeit nemzetközi viszonylatban is elismerik.
A VisiScannert beltéri alkalmazásra, a látogatók megszámlálására, illetve nem- és korcsoport szerinti összetételének vizsgálatára fejlesztette ki az Intellio szakembergárdája. A speciális, kamerakép alapján működő megoldás hatékony marketingeszköz, amelyet sikerrel alkalmaznak ma már számos bevásárlóközpontban Magyarországon és külföldön egyaránt.

A vásárlóelemzésekből származó statisztikai adatok lekérdezése bármelyik ismert web böngészőn keresztül történhet -akár mobil eszközzel is- egy erre a célra dedikált, külön internetes felületen.

Az egyszerű használhatóság mellett óriási előnye a skálázhatóság, így gazdaságosan megoldható egy kis üzlet marketing célú megfigyelése és egy több telephelyes áruházlánc látogatóinak elemzése is. Ez utóbbi esetében az egyes áruházakban történő adatgyűjtés mellett lehetséges a statisztikák lekérdezése akár egy távoli cégközpontban is, a különböző helyszíneken mért adatokból pedig összehasonlító elemzések készíthetőek. A hiteles statisztikai adatok hatékonyan támogatják a cég hosszú távú marketingterveit és befolyásolhatják a vállalati döntéshozatalt.

További infó

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Cikkek hasonló témában