SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Esemény

2012. október 6. 10:54

IV. országos IP konferencia az I-Sec rendezésében

Komoly érdeklődés mellett zajlott le október 4-5-én, csütörtök-pénteken a IV. IP-konferencia az I-Sec Kft rendezésében. Az idén először Tiszafüreden tartott rendezvényen az aktuális trendekről, biztonságtechnikai és tűzvédelmi megoldásokról és a térfigyelő rendszerek gyakorlati tapasztalatairól hallhatott előadást a közönség.
Napjainkban az IP világában már természetes, hogy az adatátvitel egységesen egy nagy sávszélességet biztosító, korszerű, strukturált hálózaton történik. Ezen téma köré csoportosulva hangzottak el előadások a LAN Kft-től, a hibrid vidórendszerekről - a Polsec Kft által, míg a gyakorlati tapasztalatokat az IP területről az I-Sec, a távfelügyelettel kapcsolatban a BRFK szakértője ismertette.

A második napon az intercom rendszerek után az IP újdonságok a tűz- és segélyhívó rendszerekben következett.

Az idén 10 éves I-Sec Kft. kiemelt partnere, az Intellio Zrt. képviseletében Princz Adorján tartott bemutatót (képünkön) a videoanalitikával támogatott funkciókról az új Intellio Video System 2.4-ben.

A Senzor Kft szakmai programot záró előadása után került sor a támogató cégek által felajánlott ajándék termékek kisorsolására.
A SecuriFocus által felajánlott 1-1 hónapos banner hirdetést a Shield Kft és az Oktel Kft nyerte meg.

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Cikkek hasonló témában

Technical Support / dormakaba

Egyike vagyunk a három legnagyobb biztonságtechnikai vállalatnak a világpiacon. Közel 16000 alkalmazottal, több mint 130 országban vagyunk jelen. Aki velünk kezd dolgozni, azonnal érzi ezt: kíváncsiak vagyunk az emberekre és mindig a legjobbat várjuk tőlük. Az új munkatársakhoz őszintén közeledünk és bizalommal üdvözöljük őket – ez kultúránk része, amely évek óta sikeressé tesz minket. A bizalom mélyen összeköt minket a dormakaba-nál. És ez teszi tökéletessé a karrierépítést nálunk. A lehetőség: Technical Support