SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Biztonságtechnika

2013. március 7. 12:25

Professzionális biztonságtechnikai megoldások a METRO kínálatában

Megújul a METRO biztonságtechnikai kínálata, és március 1-től már a professzionális megoldások is elérhetők lesznek a barkács osztályon kapható eszközök mellett. Tavasztól az áruházlánc megkezdte a kivonulós távfelügyeleti szolgáltatások értékesítését is.
A METRO professzionális biztonságtechnikai megoldása riasztós távfelügyeletet tartalmaz, melyet a telepítéssel együtt is igénybe lehet venni, de a távfelügyeleti rendszer külön is megvásárolható. A rendszer garantálja, hogy betörés esetén a riasztást követően 15 percen belül a helyszínre érkezik egy biztonsági őr, évi négy riasztás esetében díjmentesen. Közületek és magánszemélyek különböző csomagokat vásárolhatnak, melyekhez olyan extra szolgáltatások igényelhetők, mint az áramszünet figyelés, a zárásfigyelés vagy az eseménylista postázása.


A profi biztonságtechnikai szortiment egyelőre a 4 pesti, a pécsi és a székesfehérvári áruházban kapható, a többi áruházban az év második felétől lesz elérhető a szolgáltatás. A szolgáltatás biztosításában a METRO az LDSZ Kft-vel és a Rent-Őr Team Vagyonvédelmi Kft-vel működik együtt.
„A mai nehéz gazdasági helyzetben partnereink igyekeznek minél nagyobb figyelmet fordítani üzleteik, vállalkozásaik biztonságára. Ezzel az új szolgáltatással nekik szeretnénk professzionális segítséget nyújtani, hogy továbbra is nyugodtan dolgozhassanak cégük fejlesztésén és felvirágoztatásán.” – mondta Roland Ruffing, a METRO Kereskedelmi Kft vezérigazgatója.

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Cikkek hasonló témában