SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Biztonságtechnika

2013. augusztus 13. 12:11

Az eddigi leglátványosabb Intellio reklámfilm

PR hír

Napjaink világában egy termék megfelelő értékesítése és bemutatása egyet jelent egy látványos, emlékezetes reklámfilmmel.
Az Intellio mindig is színvonalas és jól használható dokumentumokat szolgáltatott, mind a partnereinek, mind a végfelhasználóknak, emellett most már egy új látványos videó is hirdeti az Intellio innovatív eszközeit, azok sokszínüségét, sokrétűségét és a cég által nyújtott minőséget.

A video megtekintéséhez kattintson IDE!


Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Cikkek hasonló témában

Technical Support / dormakaba

Egyike vagyunk a három legnagyobb biztonságtechnikai vállalatnak a világpiacon. Közel 16000 alkalmazottal, több mint 130 országban vagyunk jelen. Aki velünk kezd dolgozni, azonnal érzi ezt: kíváncsiak vagyunk az emberekre és mindig a legjobbat várjuk tőlük. Az új munkatársakhoz őszintén közeledünk és bizalommal üdvözöljük őket – ez kultúránk része, amely évek óta sikeressé tesz minket. A bizalom mélyen összeköt minket a dormakaba-nál. És ez teszi tökéletessé a karrierépítést nálunk. A lehetőség: Technical Support