SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Céges

2013. augusztus 13. 21:27

Használható biztonság

Tűéles kép a dohánybolti rablóról

Egy ismeretlen férfi fegyverrel megfenyegette az I. kerületi, Batthyány utcai dohánybolt alkalmazottját, és felszólította a bevétel átadására. Az esetről videófelvétel készült.
Az eset a Cigar Tower cégcsoport üzleteinek egyikében történt, amelyben a biztonságtechnika telepítését a Senit Kft (SecuriFocus Prémium Partner) végezte.

A kiváló minőségű videófelvételekről - melyek Intellio kamerával készültek - a rendőrség nagy elismeréssel nyilatkozott, amely nagyban elősegíti az elkövető kézre kerítését.

A rendőrség a Terrorelhárítási Központ segítségével egy napon belül elfogta a gyanúsított férfit és a hatékony nyomozásban nagy szerepe volt a bűneset kiváló minőségű dokumentálásának.

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Cikkek hasonló témában

Technical Support / dormakaba

Egyike vagyunk a három legnagyobb biztonságtechnikai vállalatnak a világpiacon. Közel 16000 alkalmazottal, több mint 130 országban vagyunk jelen. Aki velünk kezd dolgozni, azonnal érzi ezt: kíváncsiak vagyunk az emberekre és mindig a legjobbat várjuk tőlük. Az új munkatársakhoz őszintén közeledünk és bizalommal üdvözöljük őket – ez kultúránk része, amely évek óta sikeressé tesz minket. A bizalom mélyen összeköt minket a dormakaba-nál. És ez teszi tökéletessé a karrierépítést nálunk. A lehetőség: Technical Support