SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Biztonságtechnika

2013. október 21. 9:34

Az Intellio a Senzor napon első alkalommal

Az Intellio mesterdisztribútorának rendezvénye nagy hagyományokkal büszkélkedhet, hiszen az idén már 11. alkalommal került megrendezésre a Senzor Kft. legfontosabb partnereivel. Az Intellio első ízben szerepelt a konferencián, ahol legfrissebb újdonságait látványosan mutatta be egy helyszínen letelepített demorendszer segítségével.
Mint a rendezvény újoncáról, elsőként Radics István ügyvezető igazgató tartott egy rövid bemutatót az Intellióról a szakmai nap vendégeinek. Tőle Princz Adorján vette át a szót, aki a legújabb verziójú 2.7-es menedzsmentszoftver funkcióinak bemutatásával indította bemutatóját.

A demorendszer segítségével élőben láthatta a közönség, hogyan veszi át egy szerver a másiktól a kameráinak kezelését és rögzítését annak meghibásodása esetén. Bemutatásra került az Intellio többszintű pufferelési technológiájának új szintje is, az SD-kártyás mód: hálózati hibát szimulálva, az üzemzavar helyreállása után a memóriakártyára rögzített felvételek automatikusan áttöltődtek a szerverre, így az S-szériás kamerák rögzített felvételei tartalmazták az üzemzavar alatti eseményeket is.

A hamarosan debütáló, új ILD-420-as bokszkamera-széria egyik első példánya is vendége volt a rendezvénynek. Az első valódi WDR-képes Intellio kamera képének 3 megapixeles felbontása és széles dinamikája magáért beszélt, s egyből elismerést szerzett a látogatók között.

A nagyszámú látogató ellenére végig családias és vendégszerető hangulatban zajló szakmai nap számos előadása után ajándéksorsolás zárta a programokat, ahol Nógrádi Andrea, az Intellio belföldi értékesítési vezetője adta át a szerencsés nyerteseknek a cég ajándékait, egy-egy Intellio Video System 2 DVD-t, kibővített licenszcsomagokkal.

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Cikkek hasonló témában