SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Biztonságtechnika

2014. január 20. 12:28

Hatalmas felbontás, lélegzetelállító részletesség: 4K felbontású kamera az Intelliótól

A digitális (video)képek világban a részletesség és a felbontás növelése kéz a kézben járnak. Egy standart felbontású, 3 megapixeles IP kamera képébe zoomolva az ember okvetlenül is arra gondolhat, hogy az amúgy igen nagy felbontású kép részletességének duplájára növelése vágyálom csupán. Egészen eddig!
Napjaink legújabb videokép-felbontás szabványa a 4K, mely 16:9-es képarányon 8,8 megapixelt jelent. Ezt toldotta meg az Intellio azzal, hogy legújabb kamerája is 4:3-as képarányú CMOS képszenzort alkalmaz, így az új ILD-810S maximális felbontása 4096x3072, azaz 12 megapixel! A kivételesen nagy felbontású videoképet 8 képkocka/másodperces képsebességgel képes szolgáltatni, s ugyanúgy megtalálhatóak benne az Intellio fejlett fedélzeti intelligenciái. A hatalmas felbontású szenzornak hála, az EPTZ funkció is új dimenzióban használható: 3 megapixeles felbontású üzemmód esetén kétszeres nagyítás érhető el, 1.3 megapixel esetén pedig már közel négyszeres!

A legújabb VISUS kamera is képes természetesen fedélzeti rögzítésre, ám ekkora felbontás mellett egy SD kártya kapacitása már kevés lehet. A kamera által hozott legújabb firmware már lehetővé teszi, hogy egy megosztott Windows mappába is rögzíthessük – jelen esetben kivételesen tárhelyigényes – felvételünket.

Az új ILD-810S előrendelhető, a rendelési feltételekről és árakról érdeklődjön a sales@intellio.eu címen!

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Cikkek hasonló témában