SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Üzleti hírszerzés

2014. december 9. 0:23

Drónokkal harcol a Manchester United

Forrás: Esti Sport

A szebb napokat is látott angol labdarúgóklub vezetőedzője, Louis Van Gaal szerződést kötött egy biztonsági céggel, méghozzá nem mindennapi okból: a holland mester kémkedéstől tart.
A The Sun című brit napilap szerint Van Gaal azzal bízta meg a vállalkozást, hogy figyeljék a csapat pályája fölötti légteret – elképzelése szerint ugyanis az edzéseket drónokkal figyelik meg. A biztonsági cég a carringtoni komplexum körül lévő terület átfésülését is el fogja végezni, hogy minden olyan eszközre rábukkanjanak, ami titkos információkat próbál gyűjteni a játékosok munkájáról.

„Igen, paranoia, de jogos, hiszen nagyon megszaporodtak a pilóta nélküli kis gépek és az azonosítatlan tárgyak, amiket az öltözőben találtak mostanában…” – írja a lap.

Az biztos, hogy ezzel a holland szakember tovább táplálta a személye kapcsán keringő pletykákat, melyek szerint szinte mániákusan próbálja titokban tartani azt, ami az edzéseken történik, s retteg attól, hogy figyelik őt.

A Manchester United eddigi 14 bajnoki meccséből hetet nyert meg, jelenleg a negyedik helyen áll. Persze ettől még nem kizárt, hogy valaki a Van Gaal-i receptre hajt.

Forrás: Esti Sport

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!