SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Biztonságtechnika

2015. február 9. 14:26

Videosec IRD-240Z kültéri infrás HDCVI dome kamera

motorizált lencse, FULL HD 2 megapixel felbontás

Motorizált lencse a könnyebb telepíthetőségért, FULL HD 2 megpixel felbontás, a motorizált lencse valamint az OSD menü a COAX kábelen keresztül állítható, mind a rögzírtőröl, mind közvetve a rögzítőn keresztül web felületről.

A Videosec márkájú kamerák új generációja merőben új felhasználási területeket biztosít a hagyomágyos COAX kábelezésen alapulva. A kor technikai színvonalát követve, az egységes, Dahua cég által kifejlesztett HDCVI szabványra alapozva, ezek a kamerák egységesítik a klasszikus analóg technika kiforottságát a mai világban már-már alapkövetelménynek számító HD illetve FULL HD felbontással.

Mindehhez társul még a teljesen motorizált, auto focus funkcióval rendelkező varifokális lencse, ami a COAX kábelen keresztül vezérelhető a kamerákkal 100%-ban kompatibilis, általunk forgalmazott Dahua rögzítőkről, ugyanígy vezérelhető a hagyományos analóg kameráknál megszokott funkciókkal rendelkező OSD menü is. A kamera rendelkezik továbbá klasszikus VIDEO BNC kimenettel is, ami lehetővé teszi a hagyományos analóg teszt-monitorok használatát a kamera telepítésekor.

Hosszú út vezetett idáig, mivel ezeket a kamerákat teljes mértékben a saját szakmai tapasztalatunkra, amit majd 20 éve folyamatosan finomítunk, valamint a piac és a felhasználók igényeire támaszkodva konfiguráltuk össze. Többek között ezért tettük le a voksunkat a HDCVI szabvány mellet, jelenleg ez az egyetlen egy szabvány a piacon amely teret biztosít az összes fent felsorolt funkciónak.

Fontos megemlíteni, hogy FULL HD felbontással, jó minőségű COAX kábellel 300 méter távolságon vihető át a jel maximális üzembiztonsággal, ugyanekkora távolságról vezérelhető a lencse és az OSD menü is, valamint a szintén általunk forgalmazott VIDEO BALUN (PF-M800) és UTP kábel segítségével ugyanúgy 300 méter a hatótáv.

Mindez egy jól kidolgozott kameraház belsejében rejlik, ami elegáns fehér színével biztonságot sugal, valamint ezen felül IP66 szabvánnyal rendelkezik, ezáltal időjárásálló, változatos kültéri helyszíneken telepíthető, az éjszakai üzemmódot nagy teljesítményű infrák segítik, a telepíthetőséget bekötődobozok könnyítik meg.

További információ

Az Euro Tech Corporation Gyártó és Kereskedelmi Kft - a termék kizárólagos forgalmazója, immár 15 éve.
További információt kérek erről a termékről a forgalmazótól.

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Cikkek hasonló témában