SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Biztonságtechnika

2015. február 10. 7:02

Dahua HCVR-5216A-V2 TRIBRID (analóg+HDCVI+IP) rögzítő

Tribrid rendszerű, 16 csatornás rögzítő, 1U méret, 2HDD (össz. 8TB tárhely) képes analóg, HDCVI valamint IP kamerák megjelenítésére és rögzítésére, autodetect funkcíóval rendelkezik, automatikusan felismeri hogy analóg vagy HDCVI kamera van-e rácsatlakoztatva.

Az Euro Tech Corp. Kft. által forgalmazott, analóg, HDCVI valamint IP szabványokkal harmonizálva került a kínálatba ez a Tribrid rendszerű Dahua rögzítő, ami tökéletes megoldás a különböző rendszerű kamerák egy rendszerbe vegyítésére, valamint kitűnő lehetőséget kínál ahhoz, hogy a még meglévő analóg kamerákat fokozatosan, tehát nem az egész rendszert egyszerre kicserélve, HDCVI esetleg IP kamerákkal váltsuk ki. Ezáltal adott a lehetőség, hogy tetszőleges mennyisségben telepítsünk az adott igényeknek megfelelő szabványú kamerát.

Automatikusan felismeri, hogy analóg vagy HDCVI kamerát csatlakoztatunk-e rá, ugyanazokra a hagyomágyos BNC csatlakozókra kötjük rá őket. Az IP kamerákat ugyanabban a menüpontban adjuk az eszközhöz, mint az általunk forgalmazott hálózati rögzítőknél (NVR), tehát ez az eszköz részben hálózati rögzítő is. Itt fontos hozzátenni, hogy ezek a rögzítők, valamint az összes kínálatunkban szereplő új rögzítő is, már rendelkeznek ONVIF 2.3 -as protokollal is, ami annyitt jelent, hogy a Videosec IP kamerákkal most már tökéletesen működik a mozgásérzékelés funckciója, mivel a kamerákban már eddig is megvolt ez a protokoll.

Tárhely szempontjából, 2 HDD-t képes lekezelni az eszköz, egyenként 4TB-ig, ami összesen 8TB-t jelent, úgy gondoljuk ez a kapcitás konpenzálja a nagyobb felbontás miatt fellépő tárhelyigényt.
További információt kérek erről a termékről a forgalmazótól.

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Cikkek hasonló témában